2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kerékpártároló Encsen

Valamivel kevesebb, mint 1 hónap múlva befejezésre kerül „A fenntarthatóbb életmódot és fogyasztási lehetőségeket népszerűsítő, terjedésüket elősegítő mintaprojektek” című pályázati konstrukció, melyhez Encs Város Önkormányzata 8.019.539 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretében.

A projekt célja illeszkedik a pályázati konstrukció céljához, amely a fenntarthatóság, mint értékrend tudatosítása a lakosság körében, valamint specifikus cél a kerékpározás népszerűsítése, a kerékpáros közlekedés elterjesztése, a környezeti terhek csökkentése. A megvalósítás során sor kerül kerékpártárolók kialakítására, továbbá az intézmények beszereztek 16 db kerékpárt is, amelyek a projekt megvalósítása és fenntartása ideje alatt ingyenesen kölcsönözhető a dolgozók részére. A projekt megvalósításával a résztvevők hozzájárultak a kerékpározás széles körű elterjesztéséhez és a környezeti terhek csökkentéséhez.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…