2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
A monoki polgármester előadást tart

A monoki polgármester előadást tart

A monoki polgármester előadást tart2009. szeptember 10-én, és 11-én, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karának tanárai és hallgatói szakmai tanulmányon vesznek részt Monokon.

A látogatásuk célja, hogy a hallgatók jobban megismerjék a vidéki embereket, gondolkodásmódjukat, elvárásaikat és építészeti igényeiket, ezzel is gazdagítva tapasztalataikat. Másrészt a helyi fiatalok is megismerkedhetnek az egyetemmel, annak tanáraival és hallgatóival, ezzel ösztönözve őket a továbbtanulás iránt.

A jó kapcsolatok ápolása mindig is fontos volt az Önkormányzatnak. És ezen újonnan létrejött kapcsolat jegyében a monoki fiatalok is betekintést kaphatnak az építészek munkájába, megismerkedhetnek az egyetem tanáraival és hallgatóival, s reménykedünk abban, hogy ezzel a kapcsolattal pár monoki fiatalt az építész szakma felé irányítunk. Segítve őket abban, hogy továbbtanulva később az egyetem építészmérnöki karán az egyetem diákjaivá váljanak. Az együttműködés további részeként monoki fiatalok látogathat majd el a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemre, ahol egyéni élményeket és személyes tapasztalatokat nyerhetnek az egyetemről
2009. szeptember 10-én 16:00 órai kezdettel a Monokon található Lurkó tanyán Szepessy Zsolt polgármester előadást tartat a műegyetem hallgatóinak a vidéki Magyarország jelenlegi állapotáról.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek