2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Dolhai Attila élőzenekaros nagykoncert – Miskolc

2012. október 6. 19 óra
Művészetek Háza Miskolc
Miskolcon tartja élőzenekaros nagykoncertjét október 6-án, 19 órakor Dolhai Attila, aki számos meglepetéssel készül az eseményre. A műsorban sztárvendég is fellép Attila mellett.
A színész-énekes lemezbejátszó koncertet tart Miskolcon, október elején, ahol élőzenekarával és sztárvendégével lép fel. Balatonfüred óta most másodszor lesz látható, hallható az új műsor, amely ízelítőt ad Attila hamarosan megjelenő lemezéből. „Új zenekarommal a készülő CD-re kerülő dalokból adunk ízelítőt. A koncerten Vágó Bernadett lesz a partnerem, akivel már összeszokott párost alkotunk, hiszen az Operettszínházban több darabban játszottunk és játszunk együtt, mint például a Rudolf, a Mozart!, a Szentivánéji álom vagy a Rómeó és Júlia, és a színház következő évadában is vár ránk egy új musical, amelyben szerelmespárt alakítunk majd. A Ghost című musicalből is énekelünk majd a közönségnek.”
A műsor összeállításánál Attila több szempontot is figyelembe vett. Elsősorban az eddigi nagykoncertek tapasztalatait hasznosítva válogatta ki az elhangzó zeneszámokat. A dalok között szerepelnek nagy slágerek, hazai és külföldi előadók dalai, olyanok, amelyeket már hallhattak Attilától, illetve olyanok is, amelyeket még eddig sosem! „Sokszínű műsorral készülünk, amelyben több műfaj is képviselteti magát. A már tőlem hallott dalok mellett szeretném a közönséget megismertetni azokkal a számokkal is, amelyeket a következő, ősszel megjelenő albumomra válogattunk össze. A lemezen többek között helyet kap egy számomra fontos dal, amely A győzelem angyala hív címet viseli. Ezt a 2012-es londoni olimpia alkalmából írtam. Ahogy a sportolók edzettek erre a fontos eseményre, úgy gondoltam, én is a magam módján felkészülök a világversenyre. Nagyon tisztelem Darnyi Tamást, Egerszegi Krisztinát és az összes olimpikonunkat, akik ilyen fantasztikus eredményt értek el pályafutásuk során. Ez ihlette a dalt. Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a műsor fogadtatása, remélem, a hangulat remek lesz, és a nézők élvezni fogják az estét!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek