2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

„24” – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában is több esetben történt rendőri intézkedés.
Éjszaka a Felsőzsolca és Onga közötti vasúti szakaszon egy személy öngyilkossági szándékkal a vonat elé feküdt, ami elgázolta. A férfi személyazonosságának megállapítása folyamatban van. A helyszínelés idejére, reggel 07.15 óráig nem közlekedtek a szerelvények ezen a területen. Az eset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

Megyénk útjain kettő személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt, melyek során egy fő súlyosan valamint egy fő könnyebben sérült. Ezeken túlmenően hét anyagi kárral végződő ütközés jutott a rendőrség tudomására.

Miskolc diósgyőri városrészében vezette személygépkocsiját egy 65 éves helyi férfi. A külső forgalmi sávban haladva a sofőr nem biztosított elhaladási elsőbbséget a gyalogos átkelőhelyen közlekedő 63 éves asszonynak, minek következtében elütötte. A nő a gázolás során elesett és súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megye útjain bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…