2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Bejelentés érkezett a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint Szegi településen a nappali órákban egy lakóházba a nyitott ajtón keresztül ismeretlen személy surrant be, majd az előszobából eltulajdonított egy övtáskát. Ezt követően a nyitott kapun keresztül futva távozott. Menekülése közben a sértett az udvaron észrevette az idegent, akit megpróbált utolérni, de nem sikerült. A bejelentést követően kiérkező rendőrök a tolvajt a helyszín közelében, a Bodrog folyó partján elfogták. Előállították a férfit, majd őrizetbe vették. Lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyorsított bírósági eljárás keretében a Szerencsi Városi Bíróság börtönbüntetésre ítélte a tolvajt. Egy taktaharkányi csemegebolt vezetője tett bejelentést a helyi rendőrőrsre, miszerint üzletében lopás történt. Egy férfi a hűtő pultnál a zsebébe rakott több túrós édességet, majd fizetés nélkül távozott. A dolgozók miután leltárt csináltak, észlelték a desszert hiányát. Az üzlet kamera felvétele alapján, illetve a bevezetett rendőri intézkedések során megállapították az elkövető kilétét. A bolti tolvajt a rendőrök előállították, majd lopás miatt szabálysértési őrizetbe vették. Cselekményéért a Szerencsi Városi Bíróság gyorsított eljárásban elzárásra ítélte az elkövetőt.

Az egyik Szerencsi áruház biztonsági őre is bejelentést tett, miszerint tetten ért egy helyi lakost, aki a pénztáron áthaladva a pulóverébe rejtve több csokoládét valamint 2 dezodort próbált meg eltulajdonítani. A rendőrök az elkövetőt előállították, vele szemben lopás miatt szabálysértési eljárás indult.

A megyaszói körzeti megbízottak tetten értek két helyi férfit, akik a kerítéssel körbekerített templom udvarán éppen diót szedtek engedély nélkül. A járőrök a dió-tolvajokat előállították. Velük szemben lopás miatt indított eljárást a Szerencsi rendőrkapitányság.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elindult a dohány-kontroll
Július elején megindult a dohánylevelek betakarításának szezonja, az úgynevezett „törés”. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága – a…

További cikkek