2024. 07. 1. hétfő

Tihamér, Annamária
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Ülést tart a miskolci közgyűlés

Szeptemberi, rendes ülését tartja Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése csütörtökön. A sürgősségi előterjesztésekkel együtt harmincnál is több napirendi pont kerül a grémium elé, köztük ezúttal is több jelentős, közérdeklődésre számot tartó témát tárgyalnak.

A Földes Öregdiákok Egyesülete reggel petíciót adott át dr. Kriza Ákos polgármesternek. Ebben azt kérték: a testület mindenképp válassza ma meg a Földes igazgatóját, és szerintük a két jelölt közül Veres Pál alkalmas erre. Illetve azt is kérték a városvezetéstől, hogy tartsa meg az iskoláit, vagy legalább azok üzemeletetési jogát.

Simon Gábor: Miskolc város közgyűlése 10 órától ülésezik, most a munkahelyek hiányáról vitatkozunk! A Földes igazgatóválasztása kb. egy óra múlva következik. A pályázókat 10-re hívták, majd hazaküldték őket. Négyre visszahívták őket azóta várakoznak… Facebook

Szégyen- gyalázat Miskolc közgyűlésében! Most…    
Gábor Simon    2012. szeptember 27. 20:58
Szégyen- gyalázat Miskolc közgyűlésében! Most döntött a közgyűlés, hogy eredménytelennek nyilvánítja a Földes Ferenc Gimnázium igazgatói posztjára kiírt pályázatot! A szégyen még nagyobb, hogy még a véleményünket sem mondhattuk el, mert a vitát ügyrendi szavazással lezárták. Tették ezt úgy, hogy szólásra jelentkeztünk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek