2024. 07. 3. szerda

Kornél, Soma
1 EUR 396 HUF
1 GBP 467 HUF

Szakemberek mozduljatok

A miskolci Szentpáli Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközépiskola és Szakiskola a Tempus Közalapítvány által meghirdetett Comenius Iskolai együttműködés és Egész életen át tartó tanulás program keretében – német aschaffenburgi testvériskolájával közösen – tavaly augusztusban támogatást nyert a „Szakemberek mozduljatok! – Professionals on the move” (PROMO) című pályázaton. A cél az egészséges életmódra nevelés mellett a szakmához szükséges állóképesség fejlesztése, továbbá a két ország kultúrájának megismerése, népi szokásainak elsajátítása volt.

A projekt megvalósítása során a közelmúltban egy, az intézményünk hallgatóiból és pedagógusaiból álló delegáció kéthetes cserelátogatáson vett részt testvériskolánkban, a 3-as számú Szakközépiskolában, Aschaffenburgban.

Kinn tartózkodásuk tapasztalatairól, élményeiről előadást tartanak 2012. június 11-én, 12.30 órai kezdettel a Szentpáli iskola előadótermében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …
„Elf Bar” roadshow
Tavasszal közel nyolcszáz fiatalt szólított meg országjáró körútján a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatósága a NAV Képzési, Egészségüg…