2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Felújítják a perecesi nyári tábort

A KOTRA (Koreai Kereskedelemfejlesztési & Befektetés-ösztönzési Ügynökség) budapesti kirendeltségének vezetője, Mr. Kim Yong Suk úr kezdeményezésére jelképes társadalmi szerepvállalást ajánlott fel a KOTRA csapata Miskolcon, ezzel is elősegítvén a koreai-miskolci társadalmi kapcsolatok és a testvérvárosi együttműködés mélyülését.
A csapatépítő CSR tevékenység keretében április 21-én (szombati munkanapon) a Perecesi Nyári Tábor területén végeznek majd a KOTRA munkatársai, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, illetve a Miskolc Holding Zrt. és tagvállalatai felújítási, festési, takarítási munkálatokat. A vállalt feladatok közé tartozik a kertben található játszóeszközök, padok és a kiszolgáló épületek ajtajainak, rácsainak lefestése, a homokozó felásása, a teljes területről a lehullott lomb összegyűjtése, a bokrok, fák tavaszi megújítása szakmai iránymutatás mellett, valamint a kerítést benövő bozótos kiirtása és a bozótost a kerítés külső oldaláról beborító szemét szelektív módon történő begyűjtése.

A Perecesi Nyári Tábor 800-1000 miskolci kisdiák szünidei elfoglaltságáról gondoskodik minden nyáron. A gyerekek számára egyedülálló ehetőségeket biztosító hatalmas park gondozása azonban a fenntartó számára komoly terheket ró minden évben, ezért esett a választás erre az intézményre.

A Miskolc Holding Zrt. valamennyi tagvállalata delegált dolgozókat a közös munkára, így a KOTRA csapatával kiegészülve mintegy 80 fő végzi majd a vállalt feladatokat a táborban. Mindezeken túlmenően a KOTRA csapata a festéshez szükséges anyagok biztosításával, a Miskolci Városgazda Kft. szerszámokkal és szaktanácsadással, az AVE Miskolc Kft. az összegyűjtött szemét elszállításával, a MIVÍZ Kft. a kül- és beltéri vizesblokkok  felújításával, az Energie AG pedig a folyékony hulladék elszállításával – melyet a napokban már el is végeztek – járul hozzá a Nyári Tábor tavaszi karbantartásához.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek