2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Szitka Pétert kihallgatták

Közlemény
Szitka Péter, Kazincbarcika Város polgármestere tájékoztatja a nyilvánosságot, hogy a 2011. május 09-én kihallgatáson vett részt a B-A-Z Megyei Rendőr-Főkapitányságon egy már folyamatban lévő ügyben, melynek témája a polgármesteri kabinet működése volt.

Korábbban e témában már sor került tanúkihallgatásra, de az ügyész úgy látta, hogy további kérdéseket kell tisztázni. Szitka Péter polgármester eleget téve állampolgári kötelezettségének megjelent a hétfői kihallgatáson, és mindent megtett azért, hogy segítse a nyomozóhatóság munkáját.
A folyamatban lévő ügyről a nyomozás jelenlegi szakaszában további információkkal nem tudunk szolgálni, a sajtó munkatársai minden további kérdéssel kapcsolatban keressék az illetékes nyomozóhatóságot.
Amint további részletek is ismertté válnak az ügyre vonatkozóan, akkor a polgármester – a mostanihoz hasonlóan – széles körben tájékoztatja erről a nyilvánosságot, mint ahogy megtette ezt már korábban is. Szitka Péter legutóbb a május 4-ei rendkívüli testületi ülésen tájékoztatta a közvéleményt, majd adott ki közleményt a rendőrségi meghallgatással kapcsolatban.

Kazincbarcika Város Sajtószolgálata

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…