2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Valóban Zöld? – Horváth Judit kiállítása a Werk Akadémián

2011. április 20-án 20.30 órakor nyílik a Werk Akadémián Horváth Judit festőművész Zöld című önálló tárlata, amely kiállítás éppúgy szól a fenntartható fejlődésről, mint a városlakó ember természet iránti vágyáról. A kiállítást Novák Péter és Réz András nyitják meg.

Horváth Judit legújabb tárlata rendhagyónak is mondható, hiszen a cím és az elkészült alkotások nem mindig illeszkednek koherensen egymáshoz. A művésznő elmondása szerint „ez a cím csak elvétve jelenik meg a képeken, mindenesetre a természetben zöld színű dolgok itt, a képeken biztos, hogy nem zöldek. De a zöld nem csak egy szín, jelenti a természetet, a jó levegőt, a túrákat, az erdőben-futást, szóval mindent, ami a természeti környezettel összefügg.” Mindez azonban új köntösben, szokatlan színekben, egy-egy ellesett formában jelenik meg a tárlaton.

Horváth Judit, aki mérnöki diplomát is szerzett és ezzel egy komplex látásmóddal rendelkezik, korábban a Hilton Budapest, Kerengőben, a Barabás Villában és a Tabáni Terasz Étteremben tartott önálló kiállításokat. Már több alkalommal is részt vett csoportos tárlatokon.

A Werk Akadémia folyamatosan támogatja az ígéretes tehetségeket és ennek köszönhetően kerül sor most Horváth Judit kiállítására is. A tárlat 2011. április 20 – május 15. között tekinthető meg az V. kerület Arany János u. 10. szám negyedik emeletén.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…