2024. 06. 30. vasárnap

Pál
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • Rendőrök vegzálták a DK ifjúsági szervezetének aktivistáit, miután tájékoztatásul felfestették a Fidesz bűneit a Békement útvonalára

Rendőrök vegzálták a DK ifjúsági szervezetének aktivistáit, miután tájékoztatásul felfestették a Fidesz bűneit a Békement útvonalára

Tájékoztató feliratokat festettek fel a Demokratikus Lendület (DEL), a DK ifjúsági szervezetének aktivistái a Békemenet útvonalára, hogy emlékeztessék a résztvevőket a kormány bűneire.

Többek között a „Pedofidesz”, a „Sulyok Tamás bűnöző” és a „Stop akku” feliratokat írták fel az aszfaltra. Az akció közben háromszoros túlerőben igazoltatták őket a rendőrök, és egy órán keresztül 6-7 villogó rendőrautóval vették körbe a helyszínt. A végén megállapították, hogy sem károkozás, sem szabálysértés nem történt, de a festéket elkobozták.

A Demokratikus Koalíció szerint elgondolkodtató, hogy ma Magyarországon pár ellenzéki fiatalt úgy igazoltatnak, mint a bűnözőket szokás, miközben a pedofilsegítőket szabadon engedik, a köztársasági elnöki székben pedig egy köztörvényes bűnöző ülhet. Minket azonban nem lehet megfélemlíteni, és mindig ki fogunk állni az Orbán-kormány ellen: minket nem a Fidesz küldött, de a Fideszt mi fogjuk elküldeni! Ezért kérünk minden változást akaró embert arra, hogy június 9-én szavazzon a legnagyobb ellenzéki erőre, a Dobrev Klára vezette DK-MSZP-Párbeszéd közös listára!

A DK fiataljai a tájékoztató akciójuk során természetesen lemosható és környezetbarát festéket használtak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek