2024. 07. 30. kedd

Judit, Xénia
1 EUR 393 HUF
1 GBP 465 HUF
Elindult a lakossági kedvezmény program

Elindult a lakossági kedvezmény program

Elindult a lakossági kedvezmény programJúlius elsejétől igénybe vehetők a Miskolc Kártya kedvezményei

2009. július elsejétől elindult Miskolc MJV Önkormányzatának lakossági kedvezmény programja. A Miskolc Kártyával rendelkezők július 1-től 15 helyi szolgáltatónál 10-50% közötti kedvezménnyel vásárolhatnak, amellyel éves szinten több tízezer forintot takaríthatnak meg.

Mint ismeretes, Káli Sándor Miskolc MJV polgármestere 2009. május 11-én, a Város Ünnepe alkalmából megnyitotta a Miskolc Városi Lakossági Kártya ügyfélszolgálatát. Ezzel megkezdődött a számos miskolci szolgáltatás kedvezményes igénybevételére jogosító kedvezmény-kártya értékesítése.

A Miskolc Kártya által kínált kedvezmények 2009. július 1-től vehetők igénybe, így a kártyabirtokosok mától 15 helyi szolgáltatónál 10-50% közötti engedménnyel vásárolhatnak.

Már az előértékesítési időszak alatt több mint 2500 miskolci lakos vásárolta meg a kártyát, akik felismerték, hogy az összetett kedvezmények révén komoly megtakarításokat érhetnek el. A 2700 Ft-os díjért kiváltott kártya ára 12 havi érvényességi ideje alatt többszörösen megtérül, egy miskolci felnőtt által elérhető megtakarítások könnyen elérhetik a 15 ezer forintot.

A tervek szerint a Miskolc Kártya kedvezményrendszere ez év októberében újabb helyi kereskedőkkel tovább bővül. Így a miskolciak engedménnyel vásárolhatnak majd többek között ruházati üzletekben, vendéglátóhelyeken, könyvesboltban, vagy fodrászatban, kozmetikában is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek