2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Menetjegyek érvényesítése a villamospótló autóbuszokon Miskolcon

Az MVK ZRT. közleménye:Május elejétől, ahogy elindultak a Zöld Nyíl villamosprojekt munkálatai, a villamosok mellett villamospótló autóbuszok is közlekednek. Korábban már felhívtuk utasaink figyelmét arra, hogy egy menetjegy a villamosvonal teljes hosszán érvényes, vagyis átszállás ide vagy oda, a Tiszai pályaudvarról Diósgyőrbe, illetve a Vasgyárba való eljutáshoz egyetlen jegyet kell érvényesíteni. A menetjegyet viszont ha átszállunk, ismét  érvényesíteni kell. Az tehát, aki jelenleg a Thököly utcán a villamosról villamospótló autóbuszra száll át (vagy fordítva) az első járművön érvényesíti a menetjegyet a szokásos „számos” (1-9-es) mezőjénél, majd átszálláskor megfordítja a jegyet és a másik végén érvényesíti (lyukasztja).

Ezúttal tájékoztatjuk utasainkat arról is, hogy a 21-es egyvonalas bérlettel kizárólag akkor lehetett igénybe venni a villamosokat, amikor ez az autóbusz nem tudott a teljes vonalán a Kandó Kálmán u. végállomásig közlekedni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…