2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

„Házhoz jön a Miskolc Kártya” akció az MVK Zrt. bérletpénztárai előtt

A  következő hónapokban minden bérletváltási időszakban lehetőség nyílik az MVK Zrt. egy-egy bérletpénztárának közelében – a Miskolc Kártya Ügyfélszolgálatának helyszíni akciója keretében – a Miskolc Kártya megvásárlására, valamint az érvényességi idő meghosszabbítására.

A Miskolc Kártya bevezetését követően számos lakossági észrevétel érkezett a Miskolc Kártya Ügyfélszolgálatára, amelyben az érintettek jelezték, bár szeretnének Miskolc Kártyát, a rohanó mindennapokban nincs idejük a kiváltáshoz az ügyfélszolgálatra látogatni. Ezért a Rendszer üzemeltetője elindította a „Házhoz jön a Miskolc Kártya” elnevezésű akciót, amelynek segítségével kívánja közelebb vinni, elérhetővé tenni a városkártyát a lakosság számára. A program keretében az ügyfélszolgálaton kívüli helyszínekre való kitelepüléssel mód nyílik a kedvezményrendszer kínálta lehetőségek részletesebb, közvetlenebb megismerésére, illetve a Miskolc Kártya helyben történő kiváltására, hosszabbítására.
Az akcióba mindezidáig számos, városunkban működő gazdasági társaság, önkormányzati intézmény és közszolgáltató társaság is bekapcsolódott, hétfőtől azonban az MVK Zrt. jóváhagyásával a Miskolc Kártya mobil standja kitelepül bérletváltási időszakban egy-egy bérletpénztár mellé. A Miskolc Kártya Ügyfélszolgálatának akciója keretében így lehetővé válik a Miskolc Kártya helyszíni megvásárlása, valamint az érvényességi idő meghosszabbítása.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek