2025. 05. 10. szombat

Ármin, Pálma

1 EUR 405 HUF
1 GBP 478 HUF
Kezdőlap » Gasztro » Desszertek » Mirindás sütemény (Ki, kit főz le? – receptbeküldő verseny)
9358-mirindas-sutemeny-ki-kit-foz-le-receptbekuldo-verseny

Mirindás sütemény (Ki, kit főz le? – receptbeküldő verseny)

HOZZÁVALÓK: 6 EGÉSZ TOJÁS, 6 EK PORCUKOR 4 EK LISZT 1/2CS. SÜTŐPOR 2 EK KAKAÓ,4 EK VÍZ,1 DL ÉTOLAJ, KICSI ZSÍR A TEPSI KIKENÉSÉHEZ ÉS LISZT.

 

 

KRÉM HOZZÁVALÓI: 1 CS RÁMA MARGARIN,20DKG PORCUKOR, ¼ KG TÚRÓ.

MÁZ: 7 DL MIRINDA ÜDÍTŐ, 2 S. VANILIÁS PUDINGPOR /FŐZŐS!/

ELKÉSZÍTÉSE:

6 TOJÁS SÁRGÁJÁT KIKEVERÜNK 6 EK PORCUKORRAL, ADUNK HOZZÁ 4 EVŐKANÁL LISZTET, A SÜTŐPORT, 2 EK KAKAÓT,4 EK. VIZET, 1 DLÉTOLAJAT, SZÉPEN KAVARJUK, AHOGYAN ADAGOLJUK. VÉGÜL A TOJÁSOK FELVERT HABJÁT HOZZÁADJUK.

ZSÍROZOTT, LISZTEZETT TEPSIBE SÜTJÜK./ ELŐMELEGÍTETT SÜTŐ KB 15 PERC/

KRÉMNEK: 1 RÁMA MARGARINT KIKEVERÜNK A 20 DKG PORCUKORRAL, HABOSRA! HOZZÁADJUK A TÚRÓT. JÓ ÁLLAGÚ KRÉMET KAPUNK. A KIHŰLT TÉSZTÁRA KENJÜK.

MÁZ:7 DL MIRINDA ÜDÍTŐT FELFŐZÜNK 2 CS. VANILIA PUDINGPORT BELETESSZÜL AMIT ELŐTTE KICSI ÜDÍTŐVEL KIKEVERÜNK. FELFŐZZÜK, ÉS KEVERGETVE KIHŰTJÜK.

AMIKOR JÓL KIHŰLT A KRÉM TETEJÉRE KENJÜK.

 

JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

Házi áfonyás palacsinta
Hozzávalók: A palacsinta tésztához: Hozzávalók (2-8 személyre): 25 dkg liszt 3 tojás 3 dl tej 1 evőkanál porcukor olaj vagy zsír …
Kókusz tekercs
Kókusz tekercs Egy rúdhoz: 20 dkg darált keksz 15 dkg porcukor 2 evőkanál kakaópor 1/2 dl rum 2 merőkanál kávé Krém: 7 dkg vaj 10 dkg…

További cikkek

NAV: Egy kulcs kálváriája
Zárjegy nélküli cigaretta, csaknem húsz kilogramm fogyasztási dohány és ismeretlen eredetű alkohol került elő egy vendéglátóhely zárt ajtója mögül. Az…

Facebook

Időjárás

Hirdetés

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp

Hirdetés
Hirdetés
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek. A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, ha visszatér a webhelyünkre, és segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei. Köszönjük, ha lehetővé teszi számunkra ezen cookie-k használatát!