HOZZÁVALÓK: 6 EGÉSZ TOJÁS, 6 EK PORCUKOR 4 EK LISZT 1/2CS. SÜTŐPOR 2 EK KAKAÓ,4 EK VÍZ,1 DL ÉTOLAJ, KICSI ZSÍR A TEPSI KIKENÉSÉHEZ ÉS LISZT.
KRÉM HOZZÁVALÓI: 1 CS RÁMA MARGARIN,20DKG PORCUKOR, ¼ KG TÚRÓ.
MÁZ: 7 DL MIRINDA ÜDÍTŐ, 2 S. VANILIÁS PUDINGPOR /FŐZŐS!/
ELKÉSZÍTÉSE:
6 TOJÁS SÁRGÁJÁT KIKEVERÜNK 6 EK PORCUKORRAL, ADUNK HOZZÁ 4 EVŐKANÁL LISZTET, A SÜTŐPORT, 2 EK KAKAÓT,4 EK. VIZET, 1 DLÉTOLAJAT, SZÉPEN KAVARJUK, AHOGYAN ADAGOLJUK. VÉGÜL A TOJÁSOK FELVERT HABJÁT HOZZÁADJUK.
ZSÍROZOTT, LISZTEZETT TEPSIBE SÜTJÜK./ ELŐMELEGÍTETT SÜTŐ KB 15 PERC/
KRÉMNEK: 1 RÁMA MARGARINT KIKEVERÜNK A 20 DKG PORCUKORRAL, HABOSRA! HOZZÁADJUK A TÚRÓT. JÓ ÁLLAGÚ KRÉMET KAPUNK. A KIHŰLT TÉSZTÁRA KENJÜK.
MÁZ:7 DL MIRINDA ÜDÍTŐT FELFŐZÜNK 2 CS. VANILIA PUDINGPORT BELETESSZÜL AMIT ELŐTTE KICSI ÜDÍTŐVEL KIKEVERÜNK. FELFŐZZÜK, ÉS KEVERGETVE KIHŰTJÜK.
AMIKOR JÓL KIHŰLT A KRÉM TETEJÉRE KENJÜK.
JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK.