2024. 10. 28. hétfő

Simon, Szimonetta
1 EUR 405 HUF
1 GBP 485 HUF
Kezdőlap » Közélet » Köztünk szólva » Ellenzékből kormányzunk: a Jobbik sikerre vitte a fótiak akaratát migránskérdésben

Ellenzékből kormányzunk: a Jobbik sikerre vitte a fótiak akaratát migránskérdésben

A Jobbik üdvözli, hogy Tuzson Bence államtitkár mai bejelentését, mely szerint a kormány végre meghallotta a fótiak szavát és döntést hozott arról, hogy a fóti Gyermekvárosban a jövőben megszűnik a migránsok elhelyezése.
A Jobbik hónapok óta folyamatosan felemeli a szavát a Károlyi István Gyermekközpontban elszállásolt menedékkérők által okozott közbiztonsági problémák miatt, végül tavaly nyár végén helyi népszavazást kezdeményeztünk mind az állandó betelepítés, mind az ideiglenes elhelyezés ellen. A hosszú eljárás eredményeként december 16-án adtuk le mindkét kérdésben a helyi népszavazás kiírásához szükséges számú, mintegy 1600 aláírást a helyi választási bizottsághoz.

A kormány végre meghallotta a fótiak Jobbik által felerősített hangját, ami persze érthető, hisz az elmúlt fél év kormányzati szlogenjeit bizonyára nem szívesen hallanák vissza. „Üzenjük Brüsszelnek, hogy ők is megértsék!” – olvashattuk tavaly számtalan plakáton, mi pedig megüzentük a kormánynak, hogy ők pedig a fótiak szavát értsék meg!

Bár a Fidesz-kormánytól hallottunk már számtalan olyan ígéretet, amelynek aztán éppen az ellenkezője teljesült, de ha most népszavazási kezdeményezésünk hatására tényleg megteszik a szükséges lépéseket, akkor újfent bebizonyosodott, hogy a Jobbik ellenzékből ugyanúgy képes kormányozni, ahogy kormányra kerülve teszi majd ezt 2018 után.

Varga Zoltán Péter, a Jobbik választókerületi elnöke és Merkwart Krisztián önkormányzati képviselő

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Kapcsolódó cikkek

A Rotary Ifjú Zseni idei nyertesei
Augusztusban fölszállt a fehér füst…, a sok-sok pályázó közül megtaláltuk azt a három tehetséges fiatalt, akik ebben az évben megnyerték pályázatunkat…

További cikkek

Facebook

Időjárás

Karikatúra

furesz

Legolvasottabb

Hirdetés

Nap vicce

– Hogy hívják a mexikói rigót?
– ???
– Rodrigó!

Forrás: napivicc.hu

Hirdetés
Hirdetés

Horoszkóp