Gyakorlati műhelymunka kóstolóval, receptekkel…
Főző Klub: EGÉSZséges, ÉLtető, ÉLelmek A sűrű hétköznapokon is elkészíthető finom kenyerek, tízóraira is csomagolható péksütemények konyhai fortélyait Hegedűs István mesterszakács mutatja meg a jelentkezőknek. “Pisti kenyerét” ezúttal nem a Végállomás Étteremben, hanem az Öko Kuckónkban kóstolhatjuk és nem utolsó sorban később magunk is megsüthetjük családunk örömére.
A recepteket is kézbe adjuk: ciabatta, zsömle, kifli, kovászos és élesztős tészták, ízesítések sütőtökkel, aszalt szilvával, egyebekkel…
Részvételi díj: 5.000 Ft
Jelentkezni név és elérhetőség megadásával az 46/505-768 telefonszámon, vagy az iroda@ecolinst.hu emailon lehet.
Helyszín: Ökológiai Intézet Alapítvány, Miskolc, Kossuth utca 13. Öko-Kuckó
Osztható Facebook eseményként:
https://www.facebook.com/events/1311418942242587/
Szeretettel várunk minden érdeklődőt!