• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

RoyalMagazin.hu

2018. augusztus 15. szerda

Mária ünnepli névnapját.
Holnap Ábrahám napja lesz.
Főoldal Gasztro
Gasztro


Szikszón a Kocsonyafesztivál PDF Nyomtat Email

Szikszó  is kapcsolódik a  március 7 és 9 között megrendezendő Kocsonyafesztivál 2014 programsorozathoz. Március 1-én az Inkubátor Ház ad otthont a Kocsonyabálnak, március 8-án pedig a Szikszói Városi Uszoda lesz a helyszíne a II.Békaúszóversenynek.

Bővebben...
 
Miskolcon jövőre is lesz kocsonyafesztivál PDF Nyomtat Email

2014. február 20-23 között, a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc legnagyobb gasztrofesztiválja, a Miskolci Kocsonyafarsang.

Bővebben...
 
Pékség nyílt Harsányban PDF Nyomtat Email

Ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit a pékség településünkön december 8-án. Sokan eljöttek és megkóstolták a harsányi sütésű kenyeret, kalácsot, pogácsát és egyéb finomabbnál finomabb péksüteményeket.

Bővebben...
 
Ongán pálinkabíráló tréning és verseny PDF Nyomtat Email

November 29-én (péntek) 17.00 órától az Ongai Kulturális Egyesület „A jó pálinka titka, a pálinkahibák felismerése és javításuk” címmel pálinkabíráló tréninget tart, melyre bárki jelentkezhet.

Bővebben...
 
Forralt Bor és Puncs Párbaj PDF Nyomtat Email

A téli estéken sokunknak jól esik a forralt bor vagy a puncs, ami átmelegíti a testet, lelket. A Hilltop november közepén írta ki az első forralt bor és puncs receptversenyt, amelybe várják a legfinomabb, legforróbb recepteket.

Bővebben...
 
Tokaj és Badacsony adja a legkiválóbb borokat PDF Nyomtat Email

Borajánló - Első alkalommal választották ki a Nemzeti Borkiválóságokat Magyarországon. A legjobb fehér borok között a tokaji és a balatoni borok kerültek túlsúlyba. Az 57 négy és öt csillagos Kiválóságnak választott bor közül 15 balatoni bor, ebből hat badacsonyi.

Bővebben...
 
A velős marhapofa nyert a Hilltop dombon PDF Nyomtat Email

A velőből és marhapofából készült pörkölt nyerte a Hilltop első, hagyományőrző szándékkal megrendezett pörköltfőző versenyét Neszmélyen.

Bővebben...
 
Pörköltfőző szüreti verseny a Hilltop dombon PDF Nyomtat Email

Hagyományőrző szándékkal 2013. október 19-én rendezi meg a Hilltop Borhotel & Étterem az Első  Szüreti Pörköltfőző Versenyt. A szüreti mulatságra bárki nevezhet, aki szereti a magyaros ízeket és a finom borokat.

Bővebben...
 
Anyukám Mondta az év étterme PDF Nyomtat Email

Az encsi Anyukám Mondta kapta meg az idei Gault & Millaut kalauz év étterme díját. A három legmagasabb, tizenhetes pontszámot, valamint három-három szakácssapkát az Onyx, a Costes és a Zóna kapta.

 
Nincs őszintébb kritikus, mint a gyerek! PDF Nyomtat Email

Akasztják a mesterszakácsokat - kíméletlen zsűrivel kell szembenézniük
Nemcsak szakácstudás, de bátorság is bőven kell azoknak a főzőmestereknek, akik vállalták a megmérettetést a Kemencemánia - Akasztják a mesterszakácsot elnevezésű programon.

Bővebben...
 
Új rekord Tokajban – Több mint egy kilométer bor PDF Nyomtat Email

Sikeres volt a tokaji kísérlet, így új magyarországi rekordot állítottak fel Tokajban. A történelmi kisváros utcáin több mint egy kilométeres borfolyamot alakítottak ki, ezzel ünnepelve Tokaj és a németországi Oestrich-Winkel testvérvárossá válásának huszonötödik évfordulóját. Az eredetileg tervezett 1025 métert is túlszárnyalva 1029,7 méteren sorakoztak egymás mellett szorosan a borospoharak, a tokaji mellett a német, az osztrák és az olasz partnertelepülés borait is bevonták a versenybe.

Bővebben...
 
Ünnepelték a Mádi Furmintot PDF Nyomtat Email

A furmint adta az apropót  a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidékhez tartozó Mádon, ahol szeptember 6-án és 7-én rendezték meg a szőlőfajta ünnepét.

Bővebben...
 
14. Magyar Grillbajnokság PDF Nyomtat Email

A  Magyar Grillszövetség ismét a SzeptEmber Feszt keretében, szeptember 8-án, vasárnap szervezi meg a profi Grillbajnokságot Budapesten a Népligetben.

Bővebben...
 
Életmód hétvége nem csak növényevőknek PDF Nyomtat Email

2013. augusztus 24-25. között immár tizenhetedik alkalommal rendezik meg a Vegetáriánus Fesztivált, mely táplálkozási szakemberek előadásait, makrobiotikus és vegetáriánus ételkóstolókat, főző-tanfolyamokat, öko- és bioszemléletű termék-bemutatókat kínál - nem csak vegetáriánusoknak! Az idei szakmai előadásokon többek között szó lesz az állatvédelemről, a nyers étkezésről, a vegán életmódról és a tej élettani hatásairól.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kapcsolódó cikkek:

Startlap

Add a Startlaphoz

Hiteles cégkivonat

cegkiv

Programkereső

Jogsebész

observer

OBSERVER - A médiafigyelő

Facebook


imedia.logo


Települések

Borsod-Abaúj-Zemplén megye települései

Vendégvárás

Vendégvárás

Utazás

Utazás

Szolgáltatások

Szolgáltatások