2024. 05. 19. vasárnap

Ivó, Milán
1 EUR 388 HUF
1 GBP 452 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Gasztro
  • »
  • Egy siker, melyben mellékszereplőként is büszkeség volt részt venni!

Egy siker, melyben mellékszereplőként is büszkeség volt részt venni!

2023-ban a szigetszentmiklósi Levendula és Kert Cukrászda cukrászmestere, Lakatos Pál kreációja, a „Spicces füge respektus” fantázianevű torta nyerte a Magyarország Tortája címet. Talán már kevesebb olyan honfitársunk van, aki még nem kóstolta ezt az igazán különleges és egyedi finomságot, mint aki már megtette. Méltán büszkék a cukrászdára a törzsvendégei, akár csak a Csepel-szigetiek, de az állandó alapanyag beszállítói is. Dr. Németh Csaba, élelmiszer-mérnök egy tojástermeléssel és tojástermék előállítással foglalkozó környékbeli vállalat nevében mondja el pozitív élményét, tapasztalatit.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a mi mélyalmos tartásból származó friss tojásainkat használják a különlegesen finom és számtalan díjjal jutalmazott sütemények elkészítésénél a Levendula és Kert Cukrászdában. Egyértelmű, hogy egy hasonlattal élve, mi csak a jó minőségű „köveket” szállítjuk a „szobrász” zseniknek, de természetesen akkor is egy többlet jóérzéssel töltenek el bennünket Lakatos Pálék állandó sikerei. Nem beszélve arról, hogy az egymástól lévő viszonylag kis távolság miatt nem is kell olyan sokat utaznunk, hogy megkóstoljuk az ország legfinomabb tortáját, méghozzá azt, amely a recept megalkotójának kezei közül került ki.”

A tojásos cég nagy álma egyébként, hogy egyszer a ToTu termékeiket is felhasználják mint tejmentes „túró” vagy éppen „tejföl” alapanyag egy kreációban az egyik nevezés alkalmával. Azonban természetesen ez inkább a múzsákon mint rajtuk múlik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lencseleves
Lencseleves hozzávalók: 25 dkg lencse 20 dkg füstölt kolbász 2 db sárgarépa 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1-2 db babérlevél a rántás…

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…