2024. 05. 30. csütörtök

Janka, Zsanett
1 EUR 387 HUF
1 GBP 455 HUF

Ne elégedjen meg kevesebbel, válassza a legjobbat!

A Xikar márka alapítója azért kezdett az azóta legendássá vált dupla pengéjű szivarvágók előállításába, mert nem talált magának a piacon megfelelő minőségűt, és a szivarozás élvezetéhez ez nagyon hiányzott számára. 

A gyártó azóta is elkötelezett híve a magas minőségnek és az innovatív megoldásoknak, így termékeivel sokak számára örömet szerez és elégedettséget okoz. A szivarvágók mellett szivaröngyújtókat, humidorba való párásítókat és hygrométereket is gyárt, és valamennyi kiváló minőséget képvisel. A többféle stílusú és színű Xikar szivargyújtók között mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő, igényeinek leginkább megfelelő modellt. Mi alapján válasszon?

A tökéletes izzítás

A szivarok élvezetéhez megfelelő előkészületekre van szükség, amely magában foglalja a szivarok tárolását, valamint kifogástalan vágását és tökéletes meggyújtását. A Humidorshop.hu Xikar kínálatában mindent megtalál, amire a füstölés élvezetéhez szüksége lehet, a szivarok vágására, izzítására alkalmas eszközöktől kezdve a tárolás optimális körülményeit biztosító kellékekig.

A dohányrudak meggyújtása odafigyelést és alkalmas eszközt igényel, ugyanis az alacsony hőfokon történő izzítás, a kívánatos íz megőrzése érdekében nem szabad, hogy a dohány megégjen. Többféle eszköz is alkalmas lehet erre, minél nagyobb gyakorlattal és türelemmel rendelkezik egy szivaros, annál inkább elhanyagolható, mivel is végzi. A kezdők számára viszont kulcsfontosságú a megfelelő gyújtó beszerzése. Gyufa, cédrus pálca, hagyományos öngyújtó, vihargyújtó, bármi megfelel, ha tudja már, hogy hogyan csinálja, ám a rutin megszerzéséig hasznos lehet egy kifejezetten szivarok gyújtására fejlesztett szivaröngyújtó használata.

Szivargyújtás professzionálisan

Amíg megszerzi a kellő gyakorlatot, és megszokja, hogy türelemmel álljon a szivar meggyújtásához, addig praktikus lehet speciális szivargyújtót használni, így elkerülhető, hogy a drága szivarok már az első szippantásoknál megégjenek.

Annál nehezebb a szivar felmelegítése, minél vastagabb az átmérője, ezért érdemes egy 60-as gyűrűméretűvel kezdeni a gyakorlást. Az egyenletes égés érdekében a szivar végét a teljes átmérőn keresztül kell meggyújtani, ehhez pedig elsőként a burkoló- és kötőleveleket kell izzítani. Ehhez tökéletesen alkalmasak a szivargyújtó öngyújtók, így a Xikar eszközei is.

Mi jellemzi a Xikar öngyújtóit?

A Xikar kellékek kimagasló minőségét az egyedülálló, életre szóló, 20 éves garancia igazolja. Forradalmi újítások, egy cseppnyi luxus, elegancia és megbízhatóság jellemzi.

Az öngyújtókon belül számos termékcsaládot talál, mindegyikben különféle technológiával, formával, színekkel és egyéb tulajdonságokkal rendelkező modelleket, azonban ugyanolyan kimagasló minőségben. HP4, Meridian, Tactical, Verano, Xidris, csak néhány a kínálatból. Valamennyi öngyújtó szabályozható teljesítményű és utántölthető, így hosszú ideig hű társa lesz majd a füstölési élmény megteremtéséhez./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tiltott rovarölő szereket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy bolgár kamionban Békés vármegyénél. …