2022. 07. 2. szombat

Ottó
1 EUR 401 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Mit tud jelenleg egy kiváló e-roller? Könnyen beléjük szeretsz!

Mit tud jelenleg egy kiváló e-roller? Könnyen beléjük szeretsz!

Az e-rollerek egyre nagyobb teret hódítanak. Ma már egyre több elektromos meghajtású járművel találkozhatunk az utakon. E-autókkal, e-kerékpárokkal, e-motorokkal és köztük sok elektromos rollerrel is. A gyors, könnyed és környezetbarát közlekedés alappillérévé váltak ezek a járművek.

 

 

 

 

 

Ezzel a cikkel segítünk választ találni arra a kérdésre, hogy miért érdemes e-rollert vásárolni. Megmutatjuk, hogy miért az egyik legpraktikusabb megoldás ez a nagyvárosi közlekedésre.

 

Miért válasszak e-rollert a közlekedéshez?

 

Kezdjük a gazdasági oldalával: pénz takarítasz meg. Városon belül ki tudod váltani vele a tömegközlekedést és az autózást is. Köszönhetően a gyorsaságának, könnyű hordozhatóságának és hogy akár 30 km-t is megtehetsz egyetlen töltéssel. Te mire költöd majd az ezzel megspórolt havi bérletre vagy üzemanyagra elköltött tízezreket?

 

Használatával jelentősen csökkented a környezeti terhelést. Az e-rollered a munkahelyeden is könnyen feltöltheted egy konnektorról. Nagyon keveset fogyaszt, és használat közben sem pöfögi tele káros anyagokkal a várost.

 

Nagyobb magánszférát és kevesebb betegséget jelent. Ha eddig tömegközlekedtél, akkor tudod, hogy mennyire zsúfolt egy-egy járat. Ez főleg a vírusos időszakokban nagy veszélyt rejt magában, ráadásul semmi magánszférád sincs egy tömött járművön. Mindez csak rossz emlék lesz az új e-rollereddel!

 

Ahol nem tudsz elmenni, gyorsan és könnyen összecsukhatod, és viheted is. Ez jól jön akkor is, ha megérkezel a munkahelyedre, ahova beviheted magaddal, aminél biztonságosabb megoldás nincs.

 

Miért különlegesek az E-Twow e-rollerek?

 

Az E-Twow prémiumminőségű e-rollereket gyárt, és érdemes pár szóban megemlíteni őket. Vannak olyan kiváló megoldásaik, melyek előreviszik az egész iparágat, mellyel könnyen azonosulnak a felhasználók. Lehet tőlük tanulni!

 

A két kedvenc típus tőlük számomra a GT-SL és a Booster ES. Mindkettő nagyon könnyű (13 kg, illetve 11 kg), de ez ne tévesszen meg senkit! Igen strapabíró darabokról van szó, melyekkel élmény a közlekedés.

 

A GT-SL a mindössze 13 kg-os önsúlya ellenére nagyon masszív, akár 125 kg-os utasokkal is megbirkózik. Ráadásul ekkora plusz súllyal komoly emelkedőkre is felküzdi magát. Ez jól jön akkor, ha sietsz, de nem szeretnél megizzadni.

 

Ráadásul a fogyasztásuk is kedvező, akár 6,15 Wh/km is lehet pl. a Booster ES esetében. Ráadásul egy teljes töltés megvan kb. 15 Ft-ból, és ezzel mehetsz akár 30 km-t is! Ha meggyőztek a tények, szerezz be egy e-rollert az innolabshop.hu-tól.

 

És akkor még nem is beszéltünk a kiszúrhatatlan gumijukról vagy épp a tökéletes összecsukhatóságukról, sem az applikációjukról.

 

Légy rugalmas, környezetbarát és fiatalos!

 

Most már látod, hogy rugalmas közlekedésre, fiatalos suhanásra és környezetbarát megoldásként is kiváló választás egy profi e-roller. Szerezd hát be a sajátodat is mielőbb!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Hogyan védhetjük ki, hogy mobiltelefonjainkat lehallgatásra használják?   Amióta az emberiség kommunikációs eszközöket használ, azóta vanna…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum