2024. 04. 17. szerda

Rudolf
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Mit tud jelenleg egy kiváló e-roller? Könnyen beléjük szeretsz!

Mit tud jelenleg egy kiváló e-roller? Könnyen beléjük szeretsz!

Az e-rollerek egyre nagyobb teret hódítanak. Ma már egyre több elektromos meghajtású járművel találkozhatunk az utakon. E-autókkal, e-kerékpárokkal, e-motorokkal és köztük sok elektromos rollerrel is. A gyors, könnyed és környezetbarát közlekedés alappillérévé váltak ezek a járművek.

 

 

 

 

 

Ezzel a cikkel segítünk választ találni arra a kérdésre, hogy miért érdemes e-rollert vásárolni. Megmutatjuk, hogy miért az egyik legpraktikusabb megoldás ez a nagyvárosi közlekedésre.

 

Miért válasszak e-rollert a közlekedéshez?

 

Kezdjük a gazdasági oldalával: pénz takarítasz meg. Városon belül ki tudod váltani vele a tömegközlekedést és az autózást is. Köszönhetően a gyorsaságának, könnyű hordozhatóságának és hogy akár 30 km-t is megtehetsz egyetlen töltéssel. Te mire költöd majd az ezzel megspórolt havi bérletre vagy üzemanyagra elköltött tízezreket?

 

Használatával jelentősen csökkented a környezeti terhelést. Az e-rollered a munkahelyeden is könnyen feltöltheted egy konnektorról. Nagyon keveset fogyaszt, és használat közben sem pöfögi tele káros anyagokkal a várost.

 

Nagyobb magánszférát és kevesebb betegséget jelent. Ha eddig tömegközlekedtél, akkor tudod, hogy mennyire zsúfolt egy-egy járat. Ez főleg a vírusos időszakokban nagy veszélyt rejt magában, ráadásul semmi magánszférád sincs egy tömött járművön. Mindez csak rossz emlék lesz az új e-rollereddel!

 

Ahol nem tudsz elmenni, gyorsan és könnyen összecsukhatod, és viheted is. Ez jól jön akkor is, ha megérkezel a munkahelyedre, ahova beviheted magaddal, aminél biztonságosabb megoldás nincs.

 

Miért különlegesek az E-Twow e-rollerek?

 

Az E-Twow prémiumminőségű e-rollereket gyárt, és érdemes pár szóban megemlíteni őket. Vannak olyan kiváló megoldásaik, melyek előreviszik az egész iparágat, mellyel könnyen azonosulnak a felhasználók. Lehet tőlük tanulni!

 

A két kedvenc típus tőlük számomra a GT-SL és a Booster ES. Mindkettő nagyon könnyű (13 kg, illetve 11 kg), de ez ne tévesszen meg senkit! Igen strapabíró darabokról van szó, melyekkel élmény a közlekedés.

 

A GT-SL a mindössze 13 kg-os önsúlya ellenére nagyon masszív, akár 125 kg-os utasokkal is megbirkózik. Ráadásul ekkora plusz súllyal komoly emelkedőkre is felküzdi magát. Ez jól jön akkor, ha sietsz, de nem szeretnél megizzadni.

 

Ráadásul a fogyasztásuk is kedvező, akár 6,15 Wh/km is lehet pl. a Booster ES esetében. Ráadásul egy teljes töltés megvan kb. 15 Ft-ból, és ezzel mehetsz akár 30 km-t is! Ha meggyőztek a tények, szerezz be egy e-rollert az innolabshop.hu-tól.

 

És akkor még nem is beszéltünk a kiszúrhatatlan gumijukról vagy épp a tökéletes összecsukhatóságukról, sem az applikációjukról.

 

Légy rugalmas, környezetbarát és fiatalos!

 

Most már látod, hogy rugalmas közlekedésre, fiatalos suhanásra és környezetbarát megoldásként is kiváló választás egy profi e-roller. Szerezd hát be a sajátodat is mielőbb!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…