2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Kormánymű-felújítás vidéken is igényelhető! 

A fővárostól távolabb eső települések esetében sokakban az a kép él, hogy bizonyos szolgáltatások korlátozottan vagy egyáltalán nem érhetők el. Ez azonban manapság már nem állja meg a helyét.

 

Rengeteg budapesti cég dönt úgy, hogy a nem budapesti lakosok számára is nyit. Aki nem teszi, az jelentős piactól esik el. Nézzük meg most azt, hogy mennyire macerás vagy sem kormánymű-felújítást igényelni vidéki városokból!

 

Kormánymű-felújítás vidéki városokból

 

Lakhatsz akár Makón, Hódmezővásárhelyen vagy Orosházán, autód kormányművének felújíttatása éppen úgy és olyan minőségben megoldható, mintha Budapest szívében élnél. A Szervokormány javítás ugyanis rendelkezik vidéki kirendeltséggel is.

 

Ehhez csupán meg kell rendelned a futárt a cég honlapján, amely egy napon belül elmegy a problémás alkatrészért. Ha az űrlap kitöltése helyett a telefonos megrendelést preferálod, természetesen arra is van lehetőség. A jó hír, hogy nincs kiszállási díj, sőt, még a felújított kormánymű visszaszállításáért sem kell fizetni. A hibafeltárást képzett szakemberek végzik, amelyért szintén nem számítanak fel extra költséget. Mindezen szolgáltatások teljesen ingyenesek, azt az esetet leszámítva, ha nem történik felújítás vagy más módon értékesítés.

 

Nem kell rettegned attól, hogy mennyibe fog kerülni a szervószivattyú felújítása, hiszen lehetőséged van az árat telefonon előre egyeztetni. Egyébként nem kell nagyon megijedned, egy személygépjármű vagy kishaszongépjármű esetében a kormánymű felújítás ára nem szokott még hatszámjegyű sem lenni. Kamionok esetében már egy kicsit mélyebben a zsebébe kell nyúlnia az embernek.

 

Erre figyelj, ha kormánymű-felújítást igényelsz

 

Akármelyik céget is választod kormánymű-felújítás kapcsán, mindig fontos, hogy kérj számlát az elvégzett munkáról! Csábító lehet az olcsóbb szervizdíj, ám ha ezt az utat választod, akkor nem lesz a kezedben semmi, amivel megpróbálhatnád érvényesíttetni a garanciális időben felmerülő problémát. Ha van számla, akkor ugyan kicsit magasabb az ár, hiszen meg kell fizetni az áruforgalmi adót, de cserébe nyugodtabban aludhatsz.

 

A számla mellett van még pár szempont, amire jó, ha odafigyelsz. Kérdezz rá, hogy tényleg minden tömítést kicserélnek-e, hiszen a pénzedért elvárható, hogy a komplett felújítás megtörténjen. Érdeklődd meg, hogy milyen alkatrészeket fognak használni, minden esetben a gyárival megegyezők tudnak csak megfelelő minőséget biztosítani. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy biztosítsanak új porvédő gumiharangot a felújítás mellé. Ez mindössze néhány ezer forintba kerül, de így szavatolható, hogy a frissen felújított kormánymű ne menjen tönkre a szennyeződésektől.

 

Ha ezeket a jó tanácsokat megfogadod, akkor jó eséllyel nem kell majd kétszer fizetned a kormánymű felújításáért./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…