2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Kétoldalú ragasztószalag – számos szerep és szuper erő

Kétoldalú ragasztószalag – számos szerep és szuper erő

Nem is oly régen ragasztószalagot kerestem, nem voltam rest és utánanéztem, mi is ez az olyan sokak által keresett termék. Igazán sokféle anyagból készülhet, de szinte mindegyikükre jellemző, hogy – ellentétben a folyékony vagy a többkomponensű ragasztóanyagokkal – nincs semmi, ami lecseppenjen belőlük, és ezzel kitörölhetetlen nyomot hagyjanak maguk után. Csak a szalag, rajta a tapadást biztosító bevonattal. A kétoldalas változatukon pedig még az ezeket a tapadórészeket a felhasználásig védő filmrétegek is megtalálhatók.

Gyors és egyszerű velük dolgozni

A cadmas.hu kétoldalú ragasztószalagjai számos feladathoz kínálnak remek megoldást. Ha dekorálsz, vagy csak valamit gyorsan rögzítened kell, és éppen nincs kéznél semmiféle más eszköz ehhez, akkor csak elő kell kapnod a helyéről a kétoldalas ragasztószalagot, letekerned a szükséges hosszúságot belőle, levágnod, feltenned és hipp-hopp, máris megoldottad a feladatot. Nincs bonyolult vegyi reakció, maszatolás és késlekedés. Csak a tiszta és gyors munka. Pont, amire múltkor nekem is szükségem volt. A legtöbbjüket nyomásérzékeny ragasztóréteggel készítik és olyan alapokat használnak, mint a papír, polipropilén, polietilén, cellulóz-acetát vagy a vinyl. Erre jön a speciális bevonat. A legtöbb ragasztószalag anyaga polipropilén, ezek alacsony költséggel gyárthatók.

Nem károsítja a felületeket

A kétoldalú ragasztószalagok mind a két oldala egyforma minőségű és erősségű tapadást képes biztosítani, ami jóval több, mint amit az egyoldalas társai esetében megszokhattál. Rengeteg méretben és kivitelben elérheted. Vannak olyan változatai is már, amelyekhez nem is kell ollót tartanod magadnál. Csak egyszerűen letekered, letéped és mehet is a rögzítendő felületre. Ez aztán az igazi segítőtárs!

Persze azért is szeretik olyan nagyon sokan a kétoldalú ragasztószalagokat, mert használatukkal elkerülhető, hogy a frissen rögzített szép burkolatokat vagy frissen festett falakat fúrással el kelljen csúfítani. Így maradhat sértetlen a fal, fém vagy csempe, de ma már akár a faburkolat is. Csak mérd le a felületet, válaszd ki a rögzítendő tárgy súlyát megtartani képes, megfelelő kétoldalú ragasztószalagot, és tedd tisztává a ragasztandó felületeket. Ez a zsír- és pormentesítést jelenti. Ha megszáradtak a felületek, akkor jöhet a rögzítés.

Szinte semmi anyagveszteséggel

Ha tehát gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan felhasználható ragasztóanyagot keresel a háztartásodba vagy akár a munkádhoz, akkor érdemes akár többféle méretben és kivitelben is a szerszámosládád állandó lakójává tenned a kétoldalú ragasztószalagot. Legyen szó papír, üveg, tükör vagy akár egyéb barkács alapanyagról, mindhez beszerezheted már a megfelelő kétoldalú ragasztószalagot. Nem lesz könnyű választani, mert mind tökéletes a maga nemében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

VÉRADÁSOK
Borsod – Abaúj - Zemplén vármegye – április 15-21. Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a…