2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Készülj fel a kalandokra!

Az okostelefonok, laptopok, táblagépek világában egyre több olyan hasznos és praktikus kiegészítőre van szükség, amik megkönnyítik ezeknek az eszközöknek a használatát. Gondolj csak arra, hogy milyen kellemetlen, amikor az erdő közepén lemerül a mobilod, miközben már a túraútvonalakat is egy applikáción keresztül követed. Vagy arra, hogy milyen jólesik futás közben zenét hallgatni, ami egy jó fülhallgató nélkül esélytelen.

És persze a szórakozásról se feledkezzünk meg, hiszen a heti hajtás mellett szükség van némi kikapcsolódásra is, amire egy házibuli kiváló lehetőséget kínál.

A bulik a sztárja, a karaoke

Talán nincs is olyan ember, aki ne szeretne énekelni. Az már más kérdés, hogy tud-e, de egy jó hangulatú, pörgős buliban ez a legkevésbé fontos. Ott ugyanis még azok is elengedik magukat, akik egyébként a hétköznapokban minden területen követik a szabályokat, és csak nehezen oldódnak fel. Valószínűleg ezért is olyan népszerű eleme a partiknak a karaoke, ahol mindenki más bőrébe bújhat, miközben persze önmaga marad.

A karaoke elengedhetetlen kelléke a mikrofon, de nem mindegy, hogy milyen! Ha ugyanis kábellel csatlakozik a tévéhez vagy a hifihez, akkor a buli hevében könnyen bele lehet gabalyodni, ami balesetekhez is vezethet.

Éppen ezért praktikus egy vezeték nélküli karaoke szett, amivel ez biztosan nem fordulhat elő. Így éneklés közben tényleg olyan lehetsz, mint egy vérbeli előadóművész, de akár táncolhatsz is, és mivel két mikrofon tartozik a szetthez, mást is bevonhatsz az éneklésbe. Ugye, te is kedvet kaptál egy szuper karaoke bulihoz?

Vissza a természetbe!

Öröm látni, hogy egyre többen választják a szabadidős tevékenységek közül a túrázást. Ma már rengeteg egyesülethez lehet csatlakozni, amik hosszabb-rövidebb kirándulásokat szerveznek, míg mások inkább egyedül vágnak neki a természetnek. De sokan mennek külföldre is, hogy próbára tegyék magukat az El Caminón vagy valamely egzotikus ország elhagyatott vidékén.

Egy-egy ilyen túrára – de persze egy rövidebb kirándulásra is – nem árt alaposan felkészülni, az út ugyanis számos meglepetést tartogathat a turisták számára. Előfordulhat például, hogy akár napokig nem tudod feltölteni az okostelefonodat, ezért szükséged lesz egy power bankre, ami a napelemes működésének köszönhetően akkor is üzemképes, ha nem kerül az utadba civilizáció.

Ha esténként szeretsz olvasni, de nem akarsz másokat zavarni, akkor egy könyvre tehető LED olvasólámpát is vigyél magaddal! Ennek különösen a vendégházakban veheted hasznát, ahol esetleg másokkal kell megosztanod a szállásod.

Ha pedig világítás, akkor a sátrazáshoz újíts be egy széthúzható, többfunkciós, napelemmel működő kemping lámpát. Ami azért is praktikus, mert összecsukva zseblámpaként használhatod, így egyetlen eszközzel több legyet üthetsz egy csapásra.

Ha pedig mindezeket beszerezted, akkor már neki is vághatsz a következő nagy kalandnak!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…