2021. 09. 20. hétfő

Friderika
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF

Szerencsés csillagzat

Több mint egymillió forintot hagyott el övtáskájával az a miskolci férfi, aki hiánytalanul visszakapta elvesztett pénztárcáját irataival és készpénzével együtt. A Miskolci Rendőrkapitányságra 2019. szeptember 10-én éjfél előtt pár perccel érkezett lakossági bejelentés, melyben egy férfi elmondta, hogy Miskolcon, az Andrássy utcán lévő egyik bevásárlóközpont melletti füves területen egy övtáskát talált. A Diósgyőri Rendőrőrs járőrei azonnal a helyszínre mentek, majd a becsületes megtaláló jelenlétében kinyitották az övtáskát. Az egyenruhások az övtáskában egy helyi férfi személyes iratait, és több mint egy millió forint készpénzt találtak.

Másnap, 2019. szeptember 11-én a reggeli órákban egy férfi ment be a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol előadta, hogy őt kirabolhatták az este és, több mint egymillió forintját valaki elvehette tőle, mert az nincs meg. A rendőrök elmondták neki, hogy a pénzét megtalálták, és azt az irataival együtt vissza fogják adni neki. A férfi újra átgondolva történetét elmondta a hatóság munkatársainak, hogy előző nap elég sokat ivott és nem emlékszik igazán semmire, csak arra, hogy ma reggel nem találta iratait és pénzét. Elmondta továbbá a nyomozóknak, hogy az elmúlt években többször vesztette el iratait és már pénzt is, de mindig mindent hiánytalanul visszakapott.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A mai napon elindult az ellenzéki előválasztás, pontosabban elindult volna, de ahogyan az OEVB meglehetősen szépítve fogalmazott „a változást akaró vá…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum