2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Szerencsés csillagzat

Több mint egymillió forintot hagyott el övtáskájával az a miskolci férfi, aki hiánytalanul visszakapta elvesztett pénztárcáját irataival és készpénzével együtt. A Miskolci Rendőrkapitányságra 2019. szeptember 10-én éjfél előtt pár perccel érkezett lakossági bejelentés, melyben egy férfi elmondta, hogy Miskolcon, az Andrássy utcán lévő egyik bevásárlóközpont melletti füves területen egy övtáskát talált. A Diósgyőri Rendőrőrs járőrei azonnal a helyszínre mentek, majd a becsületes megtaláló jelenlétében kinyitották az övtáskát. Az egyenruhások az övtáskában egy helyi férfi személyes iratait, és több mint egy millió forint készpénzt találtak.

Másnap, 2019. szeptember 11-én a reggeli órákban egy férfi ment be a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol előadta, hogy őt kirabolhatták az este és, több mint egymillió forintját valaki elvehette tőle, mert az nincs meg. A rendőrök elmondták neki, hogy a pénzét megtalálták, és azt az irataival együtt vissza fogják adni neki. A férfi újra átgondolva történetét elmondta a hatóság munkatársainak, hogy előző nap elég sokat ivott és nem emlékszik igazán semmire, csak arra, hogy ma reggel nem találta iratait és pénzét. Elmondta továbbá a nyomozóknak, hogy az elmúlt években többször vesztette el iratait és már pénzt is, de mindig mindent hiánytalanul visszakapott.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum