2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Ingyenes, magyar vírusvédelem a Microsofttól

A Microsoft ingyenes vírusvédelmi szolgáltatása, a Microsoft Security Essentials mától kezdve a hazai felhasználók számára, magyar nyelven is elérhető-írja a Világgazdaság Online.

A Microsoft Security Essentials a Windows operációs rendszer beépített szolgáltatásaival és az Internet Explorer 8-cal karöltve egyszerű és biztonságos internetezést biztosít minden felhasználó számára.
A szoftver hathatós védelmet nyújt a vírusok, a kémprogramok és más rosszindulatú szoftverek ellen, és ugyanarra a jól bevált és több vírusvédelmi teszten is előkelő helyezést elérő Forefront technológiára épül, amely a Microsoft üzleti felhasználóknak szánt biztonsági megoldásainak is alapja. A szoftver használata nem igényel regisztrációt, azonban kizárólag eredeti Windows operációs rendszerre telepíthető. A végleges verzió közvetlenül  a Microsoft weboldaláról tölthető le.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…