2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Hideg van és nincs szigetelés a házon? Mutatjuk a megoldást!

Hideg van és nincs szigetelés a házon? Mutatjuk a megoldást!

A hideg idő beköszöntével egyre többen gondolnak arra, hogy olyan megoldások után nézzenek, amikkel az egyes szobákban melegebb hőmérsékletet varázsolhatnak. Mivel a fűtésszámla így is sok, érdemes megvizsgálni, milyen lehetőségek vannak még.

A hideg falakra feltehetjük például a Kerma Design polisztirol falburkolatait is, amelyek remek hőszigetelők. Nézzük, mit kell róluk tudni!

Falpanelek hőszigetelésre

Sok olyan ház van, ahol nincs külső szigetelés, a hideg falak ellen azonban jobb lenne valahogy védekezni. Erre kínálnak nagyszerű megoldást a Kerma Design falpaneljei! A webáruházban nagyon sokféle változatot találunk ezekből, többek közt vannak PVC burkolatok, műbőr és textil panelek, de kőből, fából és gipszből készült falburkolatok is, sőt olyan természetes anyagokból is készülnek falvédők, mint a cukornádrost.

Ezek közül igen nehéz választani, hiszen mindegyik kapható többféle színben, különböző mintázattal, és bár sztenderd méretben árusítják őket, igény szerint egyedi kivitelben is rendelhetők.

A felhelyezésük sem okoz gondot, a megfelelő ragasztó használatával rövid idő alatt elkészíthetjük a modern kialakítást a szobánkba. Az ágyak mellé, mögé vagy az üres falra felkerült dekoratív falpanelekkel nemcsak dizájnosabbá, otthonosabbá válik a helyiség, hanem még a hideg ellen is védekezhetünk!

Cikkünkben végigvesszük, melyek azok a fali panelek, amelyek rendelkeznek hőszigetelő képességgel is, és amelyet az áruház munkatársai kimondottan javasolnak a hálószobák, gyerekszobák védelmére.

Polisztirol falpanelek

Az első helyen mindenképpen a polisztirolból készült termékeket kell megemlíteni, melyek különböző mintázattal kaphatók. Ha akarjuk, választhatunk olyat is, amely festhető, így kreatív módon alakíthatjuk ki az új szobabelsőt. Remek kikapcsolódás lehet a család számára a panelek felhelyezése egy hideg, esős délutánon!

Parafa falpanelek

Ha természetesebb anyagra vágyunk, akkor mindenképpen a parafa falpaneleket érdemes választani! Ezek is nagyon sokféle színben érhetők el: kék, zöld, sárga, elefántcsont – hogy csak néhányat említsünk.

A webáruház galériájában ötleteket is meríthetünk ahhoz, hogyan alakítsuk ki a burkolatot. A parafa ideális lehet a hálószobába éppúgy, mint a nappaliba vagy a konyhába.

A hőszigetelő műbőr falvédők

A Kerma Design oldalán kész falvédők is rendelhetők – ezeket főképp gyerekszobákhoz tervezték, de egy modern hálószobában is nagyon jól mutatnak. Tehetjük őket az ágy melletti falra, de akár az ágyvéghez is, így pihentetőbb lesz az alvás, kevésbé fog fázni a fejünk egy szeles, zord éjszakán.

Minky és műszőrme falpanelek

A Műbőr, textil és filc kategóriában is érdemes szétnézni: itt vannak a kellemes meleget sugárzó minky és műszőrme falpanelek, amelyek kimondottan a gyerekszobákba, hálószobákba valók. Ezek is remek hőszigetelők, és ráadásul otthonossá is teszik a helyiséget.

Elhisszük, hogy nehéz választani a kínálatból, éppen ezért érdemes segítséget kérni a webáruház munkatársaitól!/X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…