2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Miről ismerhetjük fel a valóban jó női csizmát? 

A cipő egyik legfontosabb előnye az lehet, hogy kényelmes. Szerencsére ma már nem kell ezért cserébe lemondanunk a divatról sem. Hiszen az esztétikum is főszerepet kap a minőségi tervezés során, nemcsak a maximális komfortérzet. 

Talán még nagyobb a kényelem szerepe a téli időszakban, amikor jobban be van zárva a lábunk a cipőbe, ráadásul az utak sem mindig biztonságosak. Ilyenkor még jobban oda kell figyelni arra, hogy tökéletes legyen az általunk viselt lábbeli kialakítása.

A VIBA cipő webáruház női csizmái minden szempontnak megfelelnek, amelyekre csak igényünk van. Fiatalok és idősebbek is találhatnak maguknak elnyűhetetlen darabokat, hiszen sokféle típust forgalmaznak.

A női csizma

Mindenkinek más és más lehet a megfelelő, ami sok mindentől függhet. A kinézet egyértelműen az ízlés, a stílus és a divat alapján kerül kiválasztásra, de a cipő kialakítása szerint eltérő szempontokat helyezhetünk előtérbe.

A téli cipők pedig annyira sokfélék, hogy bárkinek szinte bármilyen kívánsága kivetülhet valamelyik modellre. Nézzük meg, hogy milyen típusú téli női cipők vannak, és melyiket mi alapján érdemes kiválasztani.

Az egyik legkényelmesebb női csizma

A hosszú szárú Rieker csizma az egyik legtökéletesebb választás, ha abszolút kényelemre és szolid eleganciára vágyunk. Minden egyes darab különleges konstrukcióval lett kidolgozva, ideális a sarokmagasságuk, könnyű és rugalmas összetevőkből épülnek fel.

A csizma talpa elnyeli az ütéseket, ezzel védi a gerincet, akár egész napos viselésre is alkalmas. Az orrész a nap előrehaladtával optimálisan tágul a lábunkat követve, így elegendő helyet biztosít a lábujjaknak.

A Rieker női csizma ráadásul nagyon mutatós is, és ha vigyázunk rá, megfelelően ápoljuk, akkor több szezonban is hű társunk marad. A lapos sarkú modellek a mindennapokra ideálisak, de ezeknek is teljesen optimális a sarokrésze, hiszen a komfortos és egészséges kialakítás jegyében készültek.

A bokacsizma is csizma

A Rieker csizma kapható bokáig érő kivitelben is, nemcsak hosszú szárral. Van aki nem szereti, ha a térdéig felér a csizma, számára kifejezetten ideális ez a változat. Akkor is jó választás a bokacsizma, ha az öltözékhez jobban illik. Gyakorlatilag ugyanazt a funkciót látja el, mint a hosszú szárú változat, csak nincs a lábszár teljes hossza beborítva.

Extra minőség télen is

A speciális RiekerTEX technológia ezeknek a cipőknek a sajátossága, ami azt jelenti, hogy védelmet kap a cipő belseje a csapadékkal, a hideggel és a széllel szemben is. Arról nem is beszélve, hogy a lábpárát pedig kiengedi, így a láb nem izzad. Fűtött helyen viszont ne viseljük sokáig, mert abban az esetben a lábpára le fog csapódni belül.

A fűzős kivitelek mellett kaphatók cipzárral felszereltek is, amely a fel- és levételt nagyban megkönnyíti. Azoknak sem kell elkeseredni, akiknek szélesebb talpuk és magasabb lábfejük van, mert a H komfort szélességű lábbelik nekik készülnek.

A Rieker női csizma ideális választás bármelyik nőnek, aki kényelemben szeretne csinos lenni. Több különböző típus között válogathatnak, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy márkás karórával elérhető, hogy az emberek tekintete a csuklóra szegeződjön. Továbbá meglepetésnek is kiválóak, hiszen magabiztosságot lehet velük…

További cikkek