2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Etetőhajó kiváló ár-érték aránnyal, 500 méteres hatótávval

Etetőhajó kiváló ár-érték aránnyal, 500 méteres hatótávval

Akár 500 méteres hatótávolsággal dolgozó modern etetőhajó, méghozzá megfizethető áron? Ez manapság sokkal inkább realitás és valós lehetőség, mintsem utópisztikus vágyálom. A cikkben be is fogjuk bizonyítani ezt.

 

 

 

 

 

Méghozzá úgy, hogy egyesével végig vesszük az etetőhajó beszerzése kapcsán megfontolandó lényeges szempontokat és tényezőket. Majd pedig ezzel összevetve mutatunk konkrét példát arra, hogy ma már megfizethető áron tudunk kifejezetten sokat tudó etetőhajót beszerezni. Következzenek tehát a részletek!

Mik lehetnek az etetőhajó választás legfontosabb kritériumai?

Elsőre akár mondhatnánk azt is, hogy a kérdésre minden egyes horgász saját maga kellene, hogy választ adjon. Ezzel együtt persze akad néhány olyan faktor és tényező, amiket figyelembe véve nem igazán hozhat kedvezőtlen döntést az ember.

Tipikusan ilyen szempont, hogy mekkora kapacitással rendelkezik a választott etetőhajó. Az sem mindegy, hogy mekkora az a tartály, aminek a segítségével az etetést hatékonyan el tudjuk végezni.

Illetve ne feledkezzünk meg az egyik leginkább lényeges tényezőről, az etetőhajóhoz köthető hatótávról sem. Mindjárt mondunk is néhány viszonyszámot a felsorolt szempontokhoz.

Ha az etetőhajó tudja a következőket, akkor már nagy baj nem lehet!

Kezdjük az etetőkapacitás ideális értékével. Nagyjából a 1,5 kilogramm számít olyan értéknek, amivel már kényelmesen tudunk “dolgozni”. Hatótávolság szempontjából az 500 métert érdemes szem előtt tartani, az rendszerint elég szokott lenni.

Nem árt persze, ha a választott etetőhajó segítségével megoldható a szerelék behúzása is, amellett, hogy a kellően nagy méretű tartály segít az etetés folyamatában. Az éjszakai horgászatoknál fontos a könnyű tájékozódás, ezért érdemes olyan modellt választani, amely rendelkezik LED világítással elől és hátul is.

Sőt, meglepő lehet, de a Cheapfishing etetőhajó kínálatának modelljei még tempomat funkcióval is rendelkeznek, mindez ráadásul roppant kedvező árfekvés mellett lehet a miénk!

Lényeges, hogy az etetőhajó ma már korántsem luxuscikk kategória!

Korábban joggal gondolhattuk azt, hogy etetőhajót beszerezni és használni bizony nem olcsó mulatság. Ugyanakkor az elmúlt években igencsak kedvező módon alakult ebből a szempontból a helyzet.

Olyannyira, hogy a szélesedő kínálatnak köszönhetően ma már könnyen találhatunk kiváló minőséget biztosító etetőhajó modelleket, méghozzá nagyjából 50-60 ezer forint körüli beszerzési árért cserébe.

Gondoljunk csak bele, hogy ez az egyébként megengedhető kiadás milyen mértékben térül meg a későbbiek során! Elvégre számtalan kapást, izgalmas fárasztást és kapitális méretű halakat hozhat az, hogyha egy precízen funkcionáló etetőhajó segíti a dolgunkat horgászat közben./X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek