2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Csúcstechnológia a Dél-Budai TISZK-nél

A lézer- és nanotechnika kutatásainak legfrissebb eredményein alapuló technológiát épít tantárgyfejlesztési programjába a Dél-Budai Térségi Integrált Szakképző Központ. A Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Alapítvány szakmai-tudományos közreműködésével kidolgozás alatt álló új tematika alapján a csúcstechnológia alapozó tantárgyait a TISZK-hez tartozó Mechatronikai, a szaktárgyakat pedig az Öveges Szakközépiskolában oktatják majd. A tananyagkorszerűsítésre pályázaton elnyert 100 %-os Európai Uniós támogatással és az Európai Szociális Alap társfinanszírozással kerül sor.

A hazai oktatásban egyedülállóan új képzéssel a Fővárosi Pedagógia Napokon, a budapesti Városháza dísztermében november 19.-én nyíló kétnapos SULIMIX pályaválasztási rendezvényen találkozhatnak először a továbbtanulás előtt álló fiatalok és az érdeklődő pedagógusok.

Ugyancsak a Dél-Budai TISZK a házigazdája a Mérés-esély-kompetencia című konferenciának is. A résztvevők az ún. SNI-s, a sajátos nevelési igényű tanulók körében gyakorolt tudás- és kompetenciafejlesztés kérdéseiről tanácskoznak.

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ezek most a legnépszerűbb motorok
Japán márkák a top 3-ban A jó idő beköszöntével kilőtt az érdeklődés a használt motorbiciklik iránt, és látszólag ebben a kategóriában kevésbé áré…

További cikkek