2024. 07. 17. szerda

Endre, Elek
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Technika
  • »
  • Autópálya-matrica vásárlás könnyedén, mobiltelefonról

Autópálya-matrica vásárlás könnyedén, mobiltelefonról

Napjainkban már szinte mindenki zsebében lapul egy okostelefon, valamint az sem kétséges, hogy napi szinten legalább 1-2 órát használjuk is őket. A fiatalabb korosztály ennél több időt is eltölt vele, továbbá az is biztos, hogy nem csak telefonálásra használjuk a mobilokat. Filmet nézhetünk rajta, szocializálódhatunk, híreket olvashatunk, csekkeket fizethetünk be, és már autópálya-matricát is vásárolhatunk a segítségével.

Miért jó választás a mobiltelefon autópálya-matrica vásárlásra?

A válasz egyszerű: kényelem. Lehet, hogy ezzel véget is ér a cikk, de természetesen ennél jobban elmagyarázzuk. Okostelefonunk segítségével számtalan olyan dolgot tehetünk meg, ami régen (évekkel ezelőtt) hosszú perceket, órákat és végtelen sorban állást jelentett. Ráadásul az olyan applikációkkal, mint a VoxPay mobilalkalmazás, percek alatt megszerezhetjük az autópálya-matricákat.

A szolgáltatásnak köszönhetően minden folyamat egyszerűbb és kényelmesebb lesz. Maga az adminisztráció sokkal gyorsabb lesz, mindössze egy egyszerű regisztrációt igényel. Ezt megtehetjük e-mail címmel, Facebook vagy Google felhasználóval is. A rendszámot is meg kell adnunk és a bankkártyát a számlához kell kötni, de az appon is lehet egyenleget feltölteni, és onnan kezelni.

Az okostelefon alkalmazással rengeteg időt spórolhatunk

A mobilunk használatával a vásárlás bármikor, bárhol megtörténhet. Akár az indulás előtt, akár otthon tévézés közben, akár ebédszünetben. Mindössze 1-2 percet vesz igénybe a művelet, nem kell többet bajlódni, hogy az autópálya melletti benzinkúthoz kell mennünk, vagy ott kell sorban állni.

Valljuk be, ez az egész művelet valószínűleg 1 órát vesz igénybe, ha nem többet. Könnyedén megspórolhatjuk ezt a 60 percet, aminek plusz bónusza van. Nem kell többé aggódnunk a készpénz miatt, az üzemeltetés teljesen papírmentes és környezetbarátabb lesz.

Hogyan néz ki az autópálya-matrica vásárlás folyamata?

Ha van regisztrált fiókunk, ahol beírtuk a rendszámunkat és hozzárendeltük a bankkártyánkat, akkor az egész szinte gyerekjáték. Ki kell választanunk a szükséges matrica típusát. A vásárlási képernyőn lehetőségünk van módosítani az érvényességi időszak kezdetét, valamint beállítani a tranzakció alapértelmezett számlázási és fizetési módját. A vásárlás gomb segítségével azonnal leadjuk a rendelést, és azonnali visszajelzést kapunk a sikerről.

További előnye, hogy ha hamarosan lejár az autópálya-matrica érvényességi ideje, értesítést küld az alkalmazás, sőt e-mailben is kapunk üzenetet.

Használjuk ki a rendelkezésre álló technológiát, és mihamarabb térjünk át mobil autópálya-matricákra! Időt spórolhatunk vele, sokkal kényelmesebb, és több idő juthat a családra, a pihenésre, de akár a szórakozásra is.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…