2024. 05. 30. csütörtök

Janka, Zsanett
1 EUR 387 HUF
1 GBP 455 HUF

Ablakcsere Budapesten? Mutatjuk a lépéseket!

Az ablakcsere Budapest családi házaiban és a sokadik emeleti panellakásban is szükségessé válhat, így a megfelelő szakértelemmel bíró szakembernek egyik sem jelenthet gondot. Mik is a lépései a nyílászárók cseréjének nálunk? Olvassa el cikkünket és tudjon meg többet a folyamatról!

Az ajánlatkérés

Az ablakcsere első lépése az ajánlatkérés. Ehhez szükséges egy úgymond “nulladik lépés” is, ugyanis az árajánlat adásához szükség van a cserélni kívánt nyílászáró méreteire, így le kell mérni az ablakok szélességét és magasságát is. Elég csupán hozzávetőleges méretet tudni, ugyanis az árak csupán 10 cm-es mérethatáronként változnak, azonban igényelhető, hogy már ezt a felmérést is szakemberek végezzék el. Ilyenkor a felmérés természetesen pénz ellenében történik, viszont amennyiben a megrendelő minket bíz meg a nyílászáró cseréjével, mi ezt az összeget jóváírjuk.

Az árajánlatkérés legtöbbször megtehető a vállalkozás weboldalán is. Ilyenkor meg kell adni a cserélendő ablakról rendelkezésre álló adatokat, a méreteket, illetve a kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat. Az ajánlat elküldése után nincs más teendője, mint várni, ugyanis a vállalkozó hamar felveszi a kapcsolatot a megrendelővel. Miután a megrendelő elfogadja az ajánlatot, hamar gyártásra kerülnek az ablakok, hogy az ablakcsere Budapest bármely pontján hamar megkezdődhessen.

Ablakcsere folyamata

Amint az új ablakok elkészülnek, megkezdődik az ablakcsere folyamata. Először a helyiséget kell előkészíteni. Ezt általában a szakemberek is megteszik, azonban praktikus a megrendelőnek elpakolnia az apróbb, mozdítható tárgyakat és berendezési tárgyakat a szobából, hogy azokat a munkálatok után is biztosan megtalálja. Emellett a nagyobb, nehezen mozdítható bútorokat le kell takarni fóliával, ugyanis így óvhatók meg a bontás során keletkező portól.

Ezután a szakemberek beépítik az ablakokat, illetve az olyan kért kiegészítőket, mint a párkány, a redőny, vagy épp a szúnyogháló. A megrendelőnek csupán ezután kell befizetnie a hátramaradt vételárat és munkadíjat.

Ezután csupán egy kérdés maradt, amely, ha az ablakcsere Budapest belvárosában történik, még nehezebb kérdés: Mi legyen a bontott ablakokkal? Szerencsére erről sem Önnek kell gondoskodnia, ugyanis az Ablakbudapest csapata előzetes egyezetetés alapján elszállítja a bontott ablakokat.

Ablakcsere Budapest belvárosában

Amennyiben azon gondolkozik, az ablakcsere Budapest belvárosában is gördülékenyen és gyorsan megy-e, a válaszunk: Igen. A szakemberek tapasztalatának és hozzáértésének köszönhetően legyen szó családi házról vagy akár panellakásról, az ablakcsere nem jelenthet kihívást! Az elavult ablakok az ország bármely pontján okozhatnak problémát a lakóknak, így érdemes őket minél előbb újabb, biztonságosabb és jobban szigetelő nyílászárókra váltani.

Az ablakcsere Budapest bármely otthonában sürgőssé és fontossá válhat. Az új ablakok legyártása és a nyílászáró csere az árajánlattól számítva egy hónapon belül megtörténik, így érdemes még a hideg hónapok előtt megejteni, hogy lakásunk teljesen felkészülten várja a téli fagyos időt. /X/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Tiltott rovarölő szereket találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei egy bolgár kamionban Békés vármegyénél. …