2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 407 HUF
1 GBP 480 HUF

Városnézés ukrán menekülteknek

A Tourinform Miskolc iroda orosz nyelvű idegenvezetést tart április 13-án, szerdán 14:30-tól olyan ukrajnai menekültek számára, akik városunkban vagy környékén találtak ideiglenes vagy akár végleges otthonra. A program célja, hogy az itt lévő ukrajnaiakat legalább egy rövid időre kizökkentsük az aggódó hétköznapokból, és természetesen az is, hogy képet kapjanak Miskolcról, megismerkedjenek a legfontosabb, legérdekesebb belvárosi nevezetességekkel.

A kétórásra tervezett városnézés a Tourinform irodától indul (Széchenyi u. 16.), ahol orosz és ukrán nyelvű kiadványokat is kaphatnak az érdeklődők.

Miskolc turisztikai szervezete bízik abban, hogy a várossal való ismerkedés enyhíti az érintettek elszigeteltség-érzését, segít nekik nemcsak megismerni, hanem megszeretni is Miskolcot, ami egyben arra is ösztönözheti majd a résztvevőket, hogy békés időkben is szívesen látogassanak vissza.

A program orosz nyelvű információi itt érhetők el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

37. Budapest Mineral Show
Ki ne szeretett volna gyerekkorában színes, szép rajzolatú vagy érdekes formájú köveket gyűjteni? Sokak számára ez a szerelem egy életre szól és lázba…

További cikkek