2023. 02. 4. szombat

Ráhel, Csenge
1 EUR 387 HUF
1 GBP 433 HUF

Városnézés az Orgonák Éjszakáján – sajtóközlemény

A Tourinform Miskolc által szervezett belvárosi tematikus séták sora augusztusban egy különleges városnézéssel bővül: az Orgonák Éjszakájához kapcsolódóan – a Filharmónia Magyarországgal közös szervezésben – augusztus 6-án olyan sétán vehetnek részt az érdeklődők, amelyen nemcsak szó lesz a hangszerek királynőjéről, hanem két helyszínen meg is hallgathatják azt; az Avasi református templomban és a Kakastemplomban Herczeg Zoltán orgonaművész be is mutatja és meg is szólaltatja ezt a csodálatos hangszert.

A rendhagyó időpontra meghirdetett városnézés kapcsolódik ahhoz az országos rendezvénysorozathoz, melynek célja ennek a különleges hangszernek a megismertetése a szélesebb közönséggel. A másfél órásra tervezett sétaprogram a Kakastemplomban zárul, ahol 18 órától orgonakoncertet hallhatnak a résztvevők. Augusztusban további OrgonaPont hangversenyekre is sor kerül Miskolcon.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bejelentés!
Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere Facebook-posztban jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul a 2024-es önkormányzati választásokon. "Sz…