2022. 09. 29. csütörtök

Mihály
1 EUR 412 HUF
1 GBP 456 HUF

Péntekig lehet jelentkezni a XXIX. Nyári Képzőművészeti Szabadiskolára

Idén 29. alkalommal hirdetjük meg a népszerű Nyári Képzőművészeti Szabadiskolát 2022. július 25. és augusztus 5. között.

A szakmai program továbbra is részben általános rajzi, tér- és tárgyábrázolási módszerekkel foglalkozik, részben sokszorosítógrafikai technikákkal ismereti meg az érdeklődőket. 14 éves kortól várjuk a rajzolással, festéssel ismerkedők jelentkezését. Célunk a képi ábrázolás alapjainak bemutatása, a térlátás, színkezelés tudatossá tétele, a rajzi eszköztár bővítése.
A gyakorlottabb, és felsőoktatási intézménybe készülők számára a látvány és a leképezés különféle lehetőségeit járjuk körbe.
A kéthetes tehetséggondozó program folytatására tanév közben is lehetőség van.

A szabadiskolát Radics Márta keramikusművész, rajztanár és Kovács Károly képzőművész, rajztanár vezetik.

A kéthetes tábor részvételi díja (min. 8 fő esetén) 40.000 Ft, mely alapösszeg tartalmazza a grafikai, festészeti és egyéb szakmai anyagok árát, a modellek honoráriumát és a tanárok tiszteletdíját. Étkezés nincs az árban, azt egyénileg kell megoldani.
A tábor maximális létszáma 15 fő.
A jelentkezéseket a befizetett részvételi díj beérkezésével egyidejűleg véglegesítjük.
Amint a fenti létszám betelik, a honlapon azonnal értesítjük az esetleges további érdeklődőket.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2022. július 15., péntek!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A hagyományoknak megfelelően 2022. szeptember 29-én, csütörtökön 16 órától tartanak megemlékezést Tompa Mihályról, a költőről elnevezett könyvtárban (…

További cikkek

A hagyományoknak megfelelően 2022. szeptember 29-én, csütörtökön 16 órától tartanak megemlékezést Tompa Mihályról, a költőről elnevezett könyvtárban (…