2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

Karácsonyi álom a Mexikóvölgyben!

Ünnepi díszkivilágítással várja vendégeit a 30 éves Diósgyőri Party-Service

Több mint tízezer égő és tíz karácsonyfa várja más ünnepi díszek mellett a közönséget a Mexikóvölgyben a következő időszakban, hogy a családdal, barátokkal, kollégákkal, partnerekkel együtt idilli hangulatban készülhessenek Miskolc lakói az év végére. A parkban fénylő óriásdíszek, kivilágított szán, angyalka igy gyönyörködtet és egy karácsonyi hangulatú szelfikeret is rendelkezésre áll. Vízkeresztig bárki élvezheti a remek hangulatot és kóstolhat a Diósgyőri Party-Service finomságaiból.

Már hónapokkal ezelőtt elkezdődött a készülődés az év végi időszakra a Mexikóvölgyben. Az óriásdíszek a parkba hegyaljáról érkeztek és kivételes hangulatúvá teszik a tisztást. A protokolláris háziünnepségen Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere kapcsolta fel a látványos világítást. A sátorban a Mikulásvárás hangulata uralkodik az étteremben pedig a klasszikus karácsonyi díszítés marasztalja a vendégeket. Nemcsak a látvány miatt érdemes azonban elidőzni a komplexumban. Az ételkínálatban  forró csoki és tea, forralt bor, bajor bagett, rétes, muffin szerepel.

A varázslatosan kivilágított és karácsonyi díszekben pompázó Mexikóvölgybe négy alkalommal is betér a Mikulás krampusza kíséretében és ajándékcsomagokat hoz a gyerekeknek. A december 2.,3.,9.,10. napokon 12-20 óra között érkezik a fehérszakállú, akivel egy retro vagy egy modern „szobában” beszélgethetnek a legkisebbek. Bejelentkezés a szervező cég honlapján.

Az ünnepi időszak elteltével jubileumi évet kezd a Diósgyőri Party-Service a Mexikóvölgyben. Egy háziszínpadot is felállítanak a parkban, hogy kiselőadásokkal, színházi produkciókkal pezsdítsék fel a közösségi életet a vendéglátóhelyen. A korábban bejáratott hétvégi gasztroprogramok pedig folytatódnak. Januárban disznótoros, februárban kocsonya, márciusban borácsos napra készülnek a háziak és áprilisban sem marad el a közkedvelt grillezés. Érdemes a következő hónapokban a Mexikóvölgyre figyelni!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Holnaptól 46. UTAZÁS KIÁLLÍTÁS
2024. február 22-25. között Az Utazás kiállítás a látogatói igényeknek megfelelően megújul, interaktív programokkal egészül ki, amelynek köszönhetően…

További cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…