2024. 04. 17. szerda

Rudolf
1 EUR 393 HUF
1 GBP 460 HUF

DIÓSGYŐRI KOSÁRLABDA ÜNNEP

Tisztelettel hívunk minden sportbarátot 2022. június 18-án, szombaton, a miskolci Városi Sportcsarnokba (Generali Aréna), 14–17 óra között megrendezendő ünnepségünkre.

 

 

 

 

 

 

Diósgyőri női kosárlabdázóink már nagyon sok örömet okoztak a város sportbarátainak a múltban és a jelenben is. A korosztályos utánpótlás csapatok is szép eredményeket érnek el a bajnokságokon.

Azt gondoljuk, hogy jólesik a sikerekre emlékezni és újra átélni a csodás pillanatokat. A szép emlékek felidézésével az újabb generációknak adhatunk támogatást sikereik eléréséhez. Ezért, hagyományteremtő céllal útjára indítjuk a „Diósgyőri Kosárlabda Ünnepet”, melyen megemlékezünk a régebbi időkről és megünnepeljük a jelen kiváló eredményeit is!
Ebben az évben, a 30 évvel ezelőtt első ezüstérmet szerző csapatunk és a ’90-es évek DKSK-ja lesz a középpontban. Így, meginvitáltuk az ez idő alatt nálunk szereplő összes játékost, közreműködőt és nagy örömünkre, sokan elfogadták a meghívásunkat.

A program:
• A 30 évvel ezelőtt ezüstérmet nyert csapat tagjainak a köszöntése;
• A ’90-es évek sikereinek a felidézése videókon és élő riportokban;
• DKSK, DVTK vegyes – K8-Magyar Ligaválogatott szenior női mérkőzés;
• A DVTK csapatának és a Kosárlabda Akadémia csapatainak köszöntése;
• Boros Árpád örökös Elnökünk, Miskolc Város Díszpolgára lett;
• Király Sanyi 32 év után elhagyja a várost;
Lesz még meglepetés vendég is!
Közreműködnek a Miskolci Mazsorett Együttes csoportjai
Műsorvezető: Dj Dominique/Várkonyi Attila

A belépés díjtalan! Mindenkit szeretettel várunk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A KÍSÉRTETMENYASSZONY
2024. április 18. 19.30 Pesti Vigadó Izgalmas arra gondolni, hogy a nagy zeneszerzőknek is akadnak felfedezésre váró műveik. Dvořák, az Újvilág-szim…

További cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…