2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

ZSÖK programok

2022. december 5–12.

Simply English – Adventi koncert
Időpont: december 8. 19.00
Helyszín: Művészetek és Irodalom Háza – Fülep Lajos terem
A Simply English visszatér kedvenc szezonális dalaival, dallamaival, most azonban Hetesi Sándor és a szigetvári Zrinyi Gimnázium két diákjának közreműködésével.
Az Abaliget Garden Projects ünnepi, hagyományos forralt ciderrel kedveskedik az érkező közönségnek.
https://www.pmh.hu/programok/simply-english-adventi-koncert-2022

ByeAlex és a Slepp
Időpont: december 9. 19.00
Helyszín: Zsolnay Negyed – E78
A ByeAlex és a Slepp alakulása nagyjából 2015 nyarára tehető. Márta Alex (ének, szájharmonika), Szeifert Bálint (basszer, vokál), Schnellbach Dávid (szólógitár), Fekete Balázs (dob), és Tóth Gésa Zoltán (gitár) ötösében megalakult a ByeAlex és a Slepp.
Már 2015 őszén sikereket értek el Még mindig c. dalukkal, ami mai napig a rádiók egyik kedvence. A nótát sorra követték egyéb közönségkedvencek, mint a Lotfi Begivel közös Bababo, vagy a Pixával megírt Részeg, illetve a mostani újdonság, a Lábas Viki közreműködésében előadott Menned kéne. Alex 2011-’15 közötti munkáinak eredményei, mint a Fekete, vagy az Az Én Rózsám.
https://www.e78.hu/programok/byealex-es-a-slepp-2022

Karácsonyváró a Herkules Műhelyben
Időpont: december 10. 10.00–17.00
Helyszín: Zsolnay Negyed – Herkules Műhely
Egész napos, ingyenes karácsonyváró foglalkozás lesz a Herkules Műhelyben december 10-én. Mézeskalács díszítés, játszóház, díszkészítés várja az érdeklődőket, valamint legkedvesebb téli dalaiból válogat Tamás Éva és Tóth Álmos az ünnepi készülődés jegyében. Lesz daltanulás, közös éneklés, tánc, hangszerekkel ismerkedés egy szeretetteli zeneóra keretében.
https://www.zsolnaynegyed.hu/programok/karacsonyvaro-a-herkules-muhelyben-2022

Gospel Karácsony 2022 – Vincent Bohanan & Sound of Victory
Időpont: december 11. 18.00
Helyszín: Kodály Központ
Töltse meg szívét melegséggel örökzöld gospel és karácsonyi dalok által élőben a Kodály Központban!
Európai turnéjának állomásaként Pécsre látogat Amerika egyik legaktívabb és leghíresebb gospel kórusa a Sound of Victory. Vincent Bohanan new york-i Gospel kórusa először jön Magyarországra, a Kodály Központba látogatók elsők között lehetnek részesei egy páratlan karácsonyi élménynek az Advent Pécs programjaként, Advent ezüst vasárnapján.
A 25 fős csapatot élő zenekar kíséri, valamint az idei turnén velük énekel a világhírű szólista is, David Bratton, aki több mint 52 héten át vezette a Billboard Gospel listáját. A turné karmestere Vincent Bohanon, aki 2014-ben alapította kórusát, elsősorban Brooklyn-i és Bronx-i fiatalokból.
https://www.kodalykozpont.hu/programok/gospel-karacsony-2022-vincent-bohanan–sound-of-victory

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A KÍSÉRTETMENYASSZONY
2024. április 18. 19.30 Pesti Vigadó Izgalmas arra gondolni, hogy a nagy zeneszerzőknek is akadnak felfedezésre váró műveik. Dvořák, az Újvilág-szim…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…