2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Undorító hecckampány volt a „nyomorexport”

A Kúria döntése és a városháza szóvivőjének nyilatkozata bebizonyította, hogy igaza volt az MSZP-nek akkor, amikor undorító hecckampánynak minősítette a miskolci „nyomorexportot”.
Minden, a jogban egy kicsit is jártas ember tudja ugyanis, hogy civilizált országban nem lehet senkinek sem előírni, hogy hová ne költözzön. Ezt Kriza és Soós urak is pontosan tudták, mégis hergelték a miskolciakat. Aljas politikai számításból, a hatalmuk megtartása érdekében.

Hogy mennyire lehetetlen volt ez a jogszabály, jól jelzi: összesen egyetlen család vállalta, hogy a lelépési pénzért elköltözik a városból. Egyetlenegy.

A nyomortelepeket fel kell számolni, ezt épeszű ember nem vitatja. Viszont csakis törvényes keretek között. Éppen ezért a Jobbik-klón Fidesz jobban tenné, ha nem hecckampányokra pazarolná az adófizetők pénzét, hanem tenne is a probléma megoldásáért.

Például valódi telepfelszámolással.

Az MSZP miskolci szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126466
Női fotográfusok, a kézművesség világnapja és MaDok-filmek kerülnek fókuszba június elején a Néprajzi Múzeumban, sőt rendhagyó raktárlátogatásra is …

További cikkek