2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Tónap és Városnap Nyékládházán

Nem múlhat el a nyár Nyékládházán a Tónap nagyszabású rendezvénye nélkül. Az idén tizenkettedik alkalommal rendezi ezt meg a város június 25-én, szombaton.

Az egész napos rendezvény kicsiknek és nagyoknak is számos érdekes programot, kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget kínál. A programok középpontjában természetesen a tó áll, amelynek partján izgalmas vízi sportokkal ismerkedhetnek majd az érdeklődők. Az este sztárvendége a Bikini együttes lesz.

Kiemelkedő alkalom Nyékládháza nagyrendezvényei között a Városnap, amely 26-án, vasárnap délután 2 órától várja az ünneplő városlakókat a Kossuth Lajos Általános Iskolában. A hagyományok szerint ekkor adják át a városvezetés kitüntető elismeréseit. Az ünnepség sztárvendége Détár Enikő lesz.

A rendezvények fővédnöke Tállai András államtitkár, miniszterhelyettes.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…