2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Posztkarantén-kiállítás a víruskutató szemével!

Exkluzív szubjektív tárlatvezetés a karantén után és az esetleges jövőbeli korlátozások bejelentése előtt! Szemtől szemben a valóság és a művészet: koronavírus a víruskutató szemszögéből és 10 művész alkotásán keresztül.

Szeptemberben folytatódik a Pécsi Galéria „SZUBJEKTÍV – RENDHAGYÓ TÁRLATVEZETÉSEK” című sorozata, melynek következő, kifejezetten aktuális eseménye az ÜRES TÉR című kiállítást bemutató beszélgetés.

A szubjektív tárlatvezetést Dr. Kemenesi Gábor biológus, víruskutató, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusa, a Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai laboratóriumának munkatársa tartja. A résztvevők az ő szemszögéből nyerhetnek betekintést a posztkarantén tárlat műalkotásaiba, a pandémia ihlette installációk mondanivalójába.

 

 

Helyszín: Pécsi Galéria

Időpont: szeptember 3. 17.00

Belépés: A létszám limitált, az első 35 regisztráló vehet részt a vezetésen, kizárólag maszkban. Regisztrálni szeptember 1-ig a balogh.tunde@zsn.hu e-mail címen lehetséges. A jegyet a regisztráltak az esemény előtt, a helyszínen vásárolhatják meg.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum