2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Posztkarantén-kiállítás a víruskutató szemével!

Exkluzív szubjektív tárlatvezetés a karantén után és az esetleges jövőbeli korlátozások bejelentése előtt! Szemtől szemben a valóság és a művészet: koronavírus a víruskutató szemszögéből és 10 művész alkotásán keresztül.

Szeptemberben folytatódik a Pécsi Galéria „SZUBJEKTÍV – RENDHAGYÓ TÁRLATVEZETÉSEK” című sorozata, melynek következő, kifejezetten aktuális eseménye az ÜRES TÉR című kiállítást bemutató beszélgetés.

A szubjektív tárlatvezetést Dr. Kemenesi Gábor biológus, víruskutató, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusa, a Szentágothai János Kutatóközpont Virológiai laboratóriumának munkatársa tartja. A résztvevők az ő szemszögéből nyerhetnek betekintést a posztkarantén tárlat műalkotásaiba, a pandémia ihlette installációk mondanivalójába.

 

 

Helyszín: Pécsi Galéria

Időpont: szeptember 3. 17.00

Belépés: A létszám limitált, az első 35 regisztráló vehet részt a vezetésen, kizárólag maszkban. Regisztrálni szeptember 1-ig a balogh.tunde@zsn.hu e-mail címen lehetséges. A jegyet a regisztráltak az esemény előtt, a helyszínen vásárolhatják meg.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…