2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Programajánló
  • »
  • November 17-ig egy X-box Series S konzolért futhatunk a város digitális kalandjátékban!

November 17-ig egy X-box Series S konzolért futhatunk a város digitális kalandjátékban!

Virtuális futásban vehetnek részt azok a játékoskedvű lakosok, akik október 20. és november 17. között hétfőtől vasárnapig 14 órától 16 óráig felkeresik a Virágóránál található LED falat.

 

Ha csak a Szent István téren várakozva, unalom űzés céljából kapcsolódunk is be a játékba, remek szórakozásban lehet részünk a Miskolc Run-nak köszönhetően. Az élményt fokozza a tény, hogy a legjobban teljesítők, azaz a ranglistán első három helyet elérő játékosok egy X-boksz-ért küzdhetnek meg majd a verseny végén.

 

A Miskolc Run igazi Miskolcikum a javából, hiszen helyi ikonikus karakterek (egy diósgyőri focista, valamint egy középkori lovag) bőrébe bújva indulhatnak aranyérmék gyűjtésére a játékhoz csatlakozók a villamosokkal és akadályokkal nehezített belvárost idéző pályán.

 

A négy hetes játékidőszak végén a nyertes egy értékes Xbox Series S konzol büszke tulajdonosa lesz, a fejlesztő, az MGL Creative Kft. felajánlásának köszönhetően.

 

Amennyiben szeretnénk magunkat kipróbálni a Miskolc Run-ban, e-mail címünk segítségével regisztráljunk a run.miskolc.hu felületén, és fogadjuk el az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót. A játékban a 16. életévüket nem betöltött fiatalok csak szülői jóváhagyás esetén vehetnek részt, ennek részletei és menete a weboldalon megtalálható.

 

Miután telefonunk vagy egyéb digitális eszközünk segítségével csatlakoztunk a LED fal WiFi-jére (MISKOLC_RUN), semmi más teendőnk nincs, mint bejelentkezni a játékba, választani egy nekünk tetsző karaktert és indulhat is a városi hajsza az érmékért.

 

Kapjuk fel digitális futóeszközeinket, és mérettessük meg magunkat az Európában is egyedülállónak számító Miskolc Run-ban!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek