2021. 12. 8. szerda

Mária
1 EUR 366 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Programajánló
  • »
  • November 17-ig egy X-box Series S konzolért futhatunk a város digitális kalandjátékban!

November 17-ig egy X-box Series S konzolért futhatunk a város digitális kalandjátékban!

Virtuális futásban vehetnek részt azok a játékoskedvű lakosok, akik október 20. és november 17. között hétfőtől vasárnapig 14 órától 16 óráig felkeresik a Virágóránál található LED falat.

 

Ha csak a Szent István téren várakozva, unalom űzés céljából kapcsolódunk is be a játékba, remek szórakozásban lehet részünk a Miskolc Run-nak köszönhetően. Az élményt fokozza a tény, hogy a legjobban teljesítők, azaz a ranglistán első három helyet elérő játékosok egy X-boksz-ért küzdhetnek meg majd a verseny végén.

 

A Miskolc Run igazi Miskolcikum a javából, hiszen helyi ikonikus karakterek (egy diósgyőri focista, valamint egy középkori lovag) bőrébe bújva indulhatnak aranyérmék gyűjtésére a játékhoz csatlakozók a villamosokkal és akadályokkal nehezített belvárost idéző pályán.

 

A négy hetes játékidőszak végén a nyertes egy értékes Xbox Series S konzol büszke tulajdonosa lesz, a fejlesztő, az MGL Creative Kft. felajánlásának köszönhetően.

 

Amennyiben szeretnénk magunkat kipróbálni a Miskolc Run-ban, e-mail címünk segítségével regisztráljunk a run.miskolc.hu felületén, és fogadjuk el az adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót. A játékban a 16. életévüket nem betöltött fiatalok csak szülői jóváhagyás esetén vehetnek részt, ennek részletei és menete a weboldalon megtalálható.

 

Miután telefonunk vagy egyéb digitális eszközünk segítségével csatlakoztunk a LED fal WiFi-jére (MISKOLC_RUN), semmi más teendőnk nincs, mint bejelentkezni a játékba, választani egy nekünk tetsző karaktert és indulhat is a városi hajsza az érmékért.

 

Kapjuk fel digitális futóeszközeinket, és mérettessük meg magunkat az Európában is egyedülállónak számító Miskolc Run-ban!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Rotary egész évben keresi a lehetőséget arra, hogy jószolgálati tevékenységet végezzen, ezt tanúsítják az év közben végrehajtott jószolgálati cselek…

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum