2022. 01. 24. hétfő

Timót
1 EUR 358 HUF
1 GBP 428 HUF

Nagyszabású Téli Szezonnyitó Gálaműsor Simonpusztán

November 27-én elragadó rendezvénnyel és népszerű hírességekkel készül a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ. A sztárvendégek között köszönthetjük Mészáros Árpád Zsoltot, Varga Miklóst, az est két házigazdája pedig Zoltán Erika és Laklóth Aladár, színművész, a Magyar Történelmi Színház igazgatója. Csiszár István, az idei Sztárban sztár leszek győztese is elkápráztatja a vendégeket.

A 17.00-kor kezdődő műsor keretein belül a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház közös koprodukcióját láthatja a közönség az Érd mellett található Simonpusztán. Az előadást színesíti a Fővárosi Nagycirkusz meglepetés produkciója. Elhangoznak azok a slágerek, amelyek leginkább színesítik a téli évszak műsorkínálatát, illetve a nyári szezon legnagyobb musical slágereit hallgathatja meg a közönség.

 

Továbbá még sok hasonló fantasztikus musicalból válogatják össze a szervezők a legszebb, legmegindítóbb dalokat a Sztárfellépők előadásában. A színházban az emberek értik egymást, mert a színháznak akadálytalan útja van az értelemhez és a szívhez egyaránt.

 

Rendező: Vizeli Csaba

Helyszín: Lelátóval bővített fűtött Rendezvény sátor

 

A Gálaműsor után szeretettel várják a vendégeket a Bivaly Csárdában megrendezett élőzenés Katalin Bálra!

 

További információ: https://www.facebook.com/nemzetilovaskulturakozpont/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

ZSOLNAY ÖRÖKSÉGKEZELŐ NKFT. PROGRAMAJÁNLÓ             január 24–31.   Mi dolgunk a világon? Vörösmarty versszínházi est …

További cikkek

Palócleves
Hozzávalók: 75 dkg hús /lehet sertés és marha is/ 75 dkg zöldbab 50 dkg burgonya 4 evőkanál olaj 1 púpozott evőkanál liszt 2 dl tejföl …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum