2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Nagyszabású Téli Szezonnyitó Gálaműsor Simonpusztán

November 27-én elragadó rendezvénnyel és népszerű hírességekkel készül a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ. A sztárvendégek között köszönthetjük Mészáros Árpád Zsoltot, Varga Miklóst, az est két házigazdája pedig Zoltán Erika és Laklóth Aladár, színművész, a Magyar Történelmi Színház igazgatója. Csiszár István, az idei Sztárban sztár leszek győztese is elkápráztatja a vendégeket.

A 17.00-kor kezdődő műsor keretein belül a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház közös koprodukcióját láthatja a közönség az Érd mellett található Simonpusztán. Az előadást színesíti a Fővárosi Nagycirkusz meglepetés produkciója. Elhangoznak azok a slágerek, amelyek leginkább színesítik a téli évszak műsorkínálatát, illetve a nyári szezon legnagyobb musical slágereit hallgathatja meg a közönség.

 

Továbbá még sok hasonló fantasztikus musicalból válogatják össze a szervezők a legszebb, legmegindítóbb dalokat a Sztárfellépők előadásában. A színházban az emberek értik egymást, mert a színháznak akadálytalan útja van az értelemhez és a szívhez egyaránt.

 

Rendező: Vizeli Csaba

Helyszín: Lelátóval bővített fűtött Rendezvény sátor

 

A Gálaműsor után szeretettel várják a vendégeket a Bivaly Csárdában megrendezett élőzenés Katalin Bálra!

 

További információ: https://www.facebook.com/nemzetilovaskulturakozpont/

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126466
Női fotográfusok, a kézművesség világnapja és MaDok-filmek kerülnek fókuszba június elején a Néprajzi Múzeumban, sőt rendhagyó raktárlátogatásra is …

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …