2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Közélet
  • »
  • DK: Elég volt a titkolózásból! – A kormány hozza nyilvánosságra, hány oltottat és oltatlant ápolnak kórházban

DK: Elég volt a titkolózásból! – A kormány hozza nyilvánosságra, hány oltottat és oltatlant ápolnak kórházban

Az Orbán-kormány a járvány kezdete óta eltitkolja az ország elől a legfontosabb járványügyi adatokat: legutóbb Kásler Miklós egészségügyért is felelős minisztert az Inforádió kérdezte arról, hogy a kórházban ápoltak között milyen az oltottak és az oltatlanok aránya.

Nem véletlen, hogy ez minden más országban nyilvános adat, hiszen ez lehetne a legjobb érv az oltás mellett, az Orbán-kormány azonban ezt is eltitkolja, hozzájárulva ahhoz, hogy ne növekedjen az oltakozási hajlandóság.

A Demokratikus Koalíció szerint az egész országra nézve veszélyes a kormányzati titkolózás! A DK követeli, hogy a kormány hozza nyilvánosságra az eltitkolt járványügyi adatokat! Tudni akarjuk, hogy a kórházban ápoltak között milyen az oltottak és az oltatlanok aránya, hogy hogyan teljesítenek a különböző vakcinák, mely oltóanyagok jelentik a legjobb védelmet a kórházba kerülés ellen! Jogunk van tudni, hogy a részletes járványügyi adatokat, amiket minden más ország polgárai megismerhetnek, csak mi nem! Elég volt a kormányzati titkolózásból, a sumákolásból és a mellébeszélésből!

Varga Zoltán

A DK frakciószóvivője, a Népjóléti Bizottság tagja, az ellenzék debreceni országgyűlési képviselőjelöltje

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum