2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Programajánló
  • »
  • Miskolci Piknik – Ízek és hangok harmóniája a borok, a sörök és az ételek világában szeptember 22-23-24-én, Miskolc belvárosában

Miskolci Piknik – Ízek és hangok harmóniája a borok, a sörök és az ételek világában szeptember 22-23-24-én, Miskolc belvárosában

Miskolc újabb különleges eseménnyel lepi meg lakóit és látogatóit. A Miskolci Piknik a vibráló közösségi életet és az ízletes ételek varázslatát hozza egy asztalra, így nem csupán egy gasztronómiai fesztivál, hanem a közösségi összetartozás és a helyi identitás ünnepe is.

 

A borászatok és sörkészítők büszkén mutatják be remekeiket, a mesterszakácsok gondosan összeállított menüje a hagyományos és a modern konyhaművészet remekeit egyesíti és ezek varázsa nem csupán az italok és ételek kóstolásában rejlik, hanem az alkotók elhivatottságában és szenvedélyében.

 

A Miskolci Piknik azonban nem csak a gasztronómiai élvezeteket, az egyedülálló ízeket és a minőségi alapanyagokat ünnepli, hanem aktívan keresi a kapcsolatot a helyi és környékbeli gazdálkodókkal és termelőkkel, hangsúlyozva az alapanyagok helyi beszerzésének fontosságát. Az üzenet világos: támogassuk és építsük a helyi gazdaságot, élvezzük a minőségi és friss ételeket és italokat, amelyek a közösségünkben létrejönnek. Mivel azonban Miskolc tradicionálisan befogadó város, az ország legkülönbözőbb pontjairól mutatunk étel- és italkülönlegességeket, sörfőzdék és borászatokat a fesztivál közönségének.

 

DJ-k, zenekarok és utcazenei produkciók egész sora színesíti a rendezvényt, akik a városi ritmust és az ízletes ételek, italok dallamait foglalják harmóniába Miskolc belvárosában szeptember 22-23-24-én.

 

A fellépőket a szervezők folyamatosan jelentik majd be.

 

Az egész bevárost behálózó Miskolci Gasztronómiai Fesztivál tehát nem csupán egy gasztronómiai ünnep, hanem egy érzelmekkel, ízekkel és hangokkal gazdagított közösségi esemény, amely összeköti a város lakóit és látogatóit. Együtt ünnepeljük a helyi kultúrát, ízeket és identitást, miközben hozzájárulunk a közösségi tudatosság és a fenntartható életmód terjedéséhez.

 

A rendezvényt a 2023-as, minden idők legsikeresebb Kocsonyafesztiváljával már bizonyított UNI-GARDEN csapata szervezi, így várhatóan ismét egy pörgős, mozgalmas, színes és változatos fesztiválon szórakozhatnak majd a miskolciak és a városba látogatók.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek