2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Magyarnóta- és operettest Szikszón

Magyarnóta- és operettestet szervez Szikszón december 16-án este 5 órától Szikszó önkormányzata. A program érdekessége, hogy Szikszón nagy hagyománya van a magyarnóta- örökség megőrzésének. Két helyi elismert személyiség : dr Vigh Bertalan és Sebők Gyula előadóként is sokat tett ennek a kultúrának az ápolásáért.
Dr. Vigh Bertalan arról beszélt, hogy sok embernek tudnak örömet és kellemes perceket szerezni azzal, hogy kedvenc nótákból, ismert operettszámokból válogatták össze a szikszói rendezvény repertoárját. A Szeretem a magyar nótát!, Merre a nagyerdő? elnevezés is arra utal, hogy ezen az estén mindenki megkapja majd azt az élményt, amire vágyik.

Erről a fellépők széles köre is gondoskodik. December 16-án színpadra lép majd a szikszói Inkubátor Házban Bokor János, Nógrádi Tóth István Leblanc Győző, Kátai Zsuzsa, Tóth Éva, dr. Szabó Eszter, Fazekas József (Budapest), Molnár László , Szabó Lajos, Szabó Sándor. Szűkebb pátriánkból, Szikszóról dr. Vigh Bertalan, Sebők Gyula, Nyíri János, Felsőzsolcáról Fazekas József, Miskolcról pedig Sebők István. Az énekeseket Balog Zoltán és cigányzenekara kíséri majd.

A belépő ezer forint, a vacsorajeggyel pedig háromezer forintba kerül. Elővételben a jegyekhez Szikszón az Inkubátor Házban, a Liga Tüzépen és Dreher Étteremben lehet jutni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A XXI. Nemzetközti-Magyar Fotószalon díjazott fotóinak kiállítása. Kiállító fotósok: Babos Attila, Balázs - Fülöp Emese, Barakonyi Károly, Bárdos Ta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum