2024. 04. 15. hétfő

Anasztázia, Tas
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Magyarnóta- és operettest Szikszón

Magyarnóta- és operettestet szervez Szikszón december 16-án este 5 órától Szikszó önkormányzata. A program érdekessége, hogy Szikszón nagy hagyománya van a magyarnóta- örökség megőrzésének. Két helyi elismert személyiség : dr Vigh Bertalan és Sebők Gyula előadóként is sokat tett ennek a kultúrának az ápolásáért.
Dr. Vigh Bertalan arról beszélt, hogy sok embernek tudnak örömet és kellemes perceket szerezni azzal, hogy kedvenc nótákból, ismert operettszámokból válogatták össze a szikszói rendezvény repertoárját. A Szeretem a magyar nótát!, Merre a nagyerdő? elnevezés is arra utal, hogy ezen az estén mindenki megkapja majd azt az élményt, amire vágyik.

Erről a fellépők széles köre is gondoskodik. December 16-án színpadra lép majd a szikszói Inkubátor Házban Bokor János, Nógrádi Tóth István Leblanc Győző, Kátai Zsuzsa, Tóth Éva, dr. Szabó Eszter, Fazekas József (Budapest), Molnár László , Szabó Lajos, Szabó Sándor. Szűkebb pátriánkból, Szikszóról dr. Vigh Bertalan, Sebők Gyula, Nyíri János, Felsőzsolcáról Fazekas József, Miskolcról pedig Sebők István. Az énekeseket Balog Zoltán és cigányzenekara kíséri majd.

A belépő ezer forint, a vacsorajeggyel pedig háromezer forintba kerül. Elővételben a jegyekhez Szikszón az Inkubátor Házban, a Liga Tüzépen és Dreher Étteremben lehet jutni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A KÍSÉRTETMENYASSZONY
2024. április 18. 19.30 Pesti Vigadó Izgalmas arra gondolni, hogy a nagy zeneszerzőknek is akadnak felfedezésre váró műveik. Dvořák, az Újvilág-szim…
STÚDIÓ K SZÍNHÁZ K – MINT KONTROLL traumaköltészet BEMUTATÓ: 2024. ÁPRILIS 17. Azért jó lenne tudni, mire ülsz be, nem? Hogy mire számíts. Mit…

További cikkek