2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Korai Öröm pénteken, a KFT még korábban

Jónevű, valamint feltörekvő és helyi érdekeltségű zenekarok sora lép fel a hét második felében esténként a Kertek Alatt Fesztiválon. A miskolci színhelyű és témájú KAMA Projekt zárórendezvényének a varbói tó partján találták meg ideális helyét a szervezők, az Europa Nostra-díjas Észak-Keleti Átjáró Egyesület tagjai.

A csütörtökről vasárnapig ívelő program erősítésére megnyerték először is a nemrég már fennállása negyedik évtizedébe lépett KFT együttest (amelynek frontembere, Laár András abszurd humorban utazó csoportjával, a L’art pour l’art Társulattal is fellép, szintén csütörtökön), továbbá a szombaton táncházat tartó Esztenás együttest, a Korai Örömöt és a Korai Banditost (péntek), a Guča Partyzans Brass Bandet (szombat), nem utolsó sorban pedig a Sky Fanaticot, DJ astrót a videódiszkójával, a Have no Clue-t, Papp Dénest és Gulyás Dávidot „egyszálgitárjaikkal”, az Enemies és Holnaplesz zenekarokat, DJ Zöldet, s végül a szombat délutáni varbói pincetúra zenés kísérőiül a Perecesi Bányász Fúvószenekart.

Részletes programot találunk a kamaprojekt.hu oldalon, vagy a KAMA projekt Facebook-oldalán.

Valamint itt:
http://issuu.com/wmitty/docs/kaf-leporello-v2/0
(egy letölthető leporello)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126466
Női fotográfusok, a kézművesség világnapja és MaDok-filmek kerülnek fókuszba június elején a Néprajzi Múzeumban, sőt rendhagyó raktárlátogatásra is …

További cikkek