2022. 08. 15. hétfő

Mária
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Kertgondozás közösen

Az elmúlt évben megszépült a Feledy-ház udvara és felépült a szaletli a Múzsák Kertje Baráti Köre tagjainak lelkes és odaadó segítségének köszönhetően. A munkát ebben az évben is folytatjuk, hiszen egy kert állandóan igényli a törődést, a gondozást.
A szaletli építését még nem fejeztük be, szükséges legalább két áthidaló gerenda elhelyezése a tetőszerkezeten. A fát kezelni kell, hogy az időjárás viszontagságait jól bírja. Tervezünk még ezen a napon szőlőkötözést, gyomlálást, fűnyírást, udvartakarítást. Reméljük, az időjárás is kegyeibe fogadja terveinket!

Tisztelettel és szeretettel hívunk a
közösségi kertgondozás

programunkra, melyet
2017. július 1-jén, szombaton 9 órától
a Feledy-ház udvarán (Miskolc, Deák tér 3.) végzünk.

Részvételi szándékodat, visszajelzésedet június 28-ig kérjük és előre köszönjük!

A szükséges eszközökről: fúró-, csarvarhúzó-, fűrészgép, kalapács, fűnyíró, stb. a visszajelzést követően egyeztetünk e-mailben vagy telefonon. (A gyomláláshoz kesztyűt, kisebb eszközöket hozzon mindenki magával.)

Javaslataidat, ötleteidet örömmel fogadjuk és szeretettel várunk!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

ZsÖK programajánló augusztus 15-22. Múzeum Utca Plusz Időpont: augusztus 18–21. Helyszín: Káptalan utca Összművészeti kavalkád veszi birtokba a …

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…