2022. 09. 27. kedd

Adalbert
1 EUR 409 HUF
1 GBP 457 HUF
muzeum

Múzeumok éjszakája

muzeum

Akinek SZERENCSE kérdése, hogy hol tölti Szent Iván éjjelét, annak a Herman Ottó Múzeumban a helye. Az év legrövidebb éjszakáján – június 24-én – a Képtár Kaszinóban mulathatja végig az éjszakát. Látogatóink fogadhatnak arra, hogy melyik lesz a nyerő kép a különleges rulett asztalon, sakkozhatnak Dési Huber Istvánnal egy asztalnál, sőt előkerül a kártyapakli is. A KéptárKaszinó attrakcióira is érvényes „menetlevél” a gyűjteménybe vezet, ahol játékos feladatok terelik a kiemelkedő alkotásokra a figyelmet. A menetlevél kitöltői ajándékot kapnak. A múzeum előtti teraszon a FORTUNA Party Band és a Riff Raff Company zenél, miközben SZERENCSEPATKÓT kovácsoltathatnak azok a vendégek, akik így jobban bíznak mázlijukban.

Részletes program:


  1. DaruMadár –AirMotion

HOMbár – múzeumi tereferéző és szürcsölde

KÉPTÁRKASZINÓ
„Tegyék meg tétjeiket!” Vajon melyek lesznek a Múzeumok éjszakája nyerő képei? A Képtárkaszinóban rulett, sakk, kártya és más játékok vezetik be a látogatókat a képzőművészet világába. Kalandozza végig mindenki a szerencse fiaként a Képtárat. Menetlevéllel igazi élménnyé válik a látogatás!


Izzó varázs

ROTARY –FAZOLA Henrik kovácsbemutató a Fazola családra emlékezve. A föld, a levegő, a víz mellett az éjszakában a negyedik elem, a tűz is megjelenik. A Rotary Klub Miskolc szervezésében hagyományteremtő szándékkal a Múzeumok Éjszakáján emlékezünk a Fazola családra.

Lázár Gáspár kovácsmester az este folyamán a kovácsmesterség rejtelmeibe avatja be az érdeklődőket. A felizzó vas látványa, a kovácsüllőn megszülető varázs a Szent Iván éj legszebb pillanatait jelenthetik kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Museum Dance Off flashmob – nyitótánc

Fortuna Party Band koncert

Riff-Raff Company koncert

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

ÉVADNYITÓ HANGVERSENY
2022.szeptember 25. 19.30 Müpa – Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem A Nemzeti Filharmonikus Zenekar hagyományosan egy nappal Bartók Béla halálána…

További cikkek