2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 431 HUF

Karbantartás és szárazlábas túrák januárban a Barlangfürdőben

Minden évben karbantartási munkákat végeznek év elején a Miskolctapolca Barlangfürdőben és az Aquaterápián. 2022. január 10-től a fürdő műszaki szakemberei elvégzik a vízforgató, a légkezelő berendezések ellenőrzését és tisztítását, a medencék karbantartási, takarítási munkáit, valamint gondoskodnak a Barlangfürdő teljes körű fertőtlenítéséről is.

 

A leállás időszakában, a 2022. január 21-23-i hétvégén különleges keretek között tart nyitva a létesítmény. Lehetőség lesz száraz lábbal bejárni a barlangrészeket és a víz nélküli medencéket. Az érdeklődők idegenvezető kíséretével bepillantást nyerhetnek a „barlangfalak” mögé, feltárul a kazánok, csövek rejtett világa, képet kaphatnak a fürdő üzemeléséről, de bemehetnek olyan elzárt területekre is, ahová fürdőző vendégként a hétköznapokban nem nyílik lehetőségük.

 

A karbantartást követő nyitás időpontja az Aquaterápia gyógyászati részlegen 2022. január 24. hétfő, 8.00 óra. A Barlangfürdő 2022. február 1. kedd 9.00-től várja változatlan nyitvatartással a vendégeket.

 

Most először a Barlangfürdő zárva tartása alatt sem kell fürdőélmények nélkül maradnia Miskolctapolcán az érdeklődőknek, hiszen az júliusban átadott Ellipsum Élmény- és Strandfürdő teljes szolgáltatáspalettájával várja ez idő alatt is a vendégeket.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

ZSOLNAY ÖRÖKSÉGKEZELŐ NKFT. PROGRAMAJÁNLÓ             január 24–31.   Mi dolgunk a világon? Vörösmarty versszínházi est …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum