2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Karbantartás és szárazlábas túrák januárban a Barlangfürdőben

Minden évben karbantartási munkákat végeznek év elején a Miskolctapolca Barlangfürdőben és az Aquaterápián. 2022. január 10-től a fürdő műszaki szakemberei elvégzik a vízforgató, a légkezelő berendezések ellenőrzését és tisztítását, a medencék karbantartási, takarítási munkáit, valamint gondoskodnak a Barlangfürdő teljes körű fertőtlenítéséről is.

 

A leállás időszakában, a 2022. január 21-23-i hétvégén különleges keretek között tart nyitva a létesítmény. Lehetőség lesz száraz lábbal bejárni a barlangrészeket és a víz nélküli medencéket. Az érdeklődők idegenvezető kíséretével bepillantást nyerhetnek a „barlangfalak” mögé, feltárul a kazánok, csövek rejtett világa, képet kaphatnak a fürdő üzemeléséről, de bemehetnek olyan elzárt területekre is, ahová fürdőző vendégként a hétköznapokban nem nyílik lehetőségük.

 

A karbantartást követő nyitás időpontja az Aquaterápia gyógyászati részlegen 2022. január 24. hétfő, 8.00 óra. A Barlangfürdő 2022. február 1. kedd 9.00-től várja változatlan nyitvatartással a vendégeket.

 

Most először a Barlangfürdő zárva tartása alatt sem kell fürdőélmények nélkül maradnia Miskolctapolcán az érdeklődőknek, hiszen az júliusban átadott Ellipsum Élmény- és Strandfürdő teljes szolgáltatáspalettájával várja ez idő alatt is a vendégeket.

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek